HOTIQ

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van HOTIQ. Lees de reviews en bezoek de website https://www.hotiq.nl/.

Wat vind je van HOTIQ?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over HOTIQ

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

HOTIQ Review

Ben je een reiziger die meer wil dan zon, zee en strand? Dan zit je bij HOTIQ goed. HOTIQ is een reisorganisatie waar vakantie meer is dan alleen genieten van de zon, maar ook het ontdekken van culturen, mensen leren kennen en de smaken van een land proeven. Een vakantie moet een trip zijn die je nooit meer zal vergeten!
Als jij op zoek bent naar een unique travel experiences, lees dan verder of HOTIQ ook iets voor jou is. Op deze pagina vind je alles over het aanbod, contactmogelijkheden, betaalmethodes, reviews en ervaringen met HOTIQ. Ontdek of HOTIQ voor jou een goede keuze is als je volgende touroperator.

HOTIQ review

De belangrijkste redenen om te kiezen voor HOTIQ is; je houdt van unieke vakantie adressen, wil liever niet mee met de mensen massa en wel je eigen pad ontdekken en unieke experiences maken op je bestemming. Verder vind je het ook belangrijk om van begin tot eind van goede zorg te genieten. HOTIQ is 24/7 bereikbaar op jouw vakantieadres en je kunt je reis tot 28 dagen voor vertrek kosteloos.
Wat HOTIQ betreft is je vakantie pas geslaagd als je kennis gemaakt hebt met de lokale bevolking en hun cultuur. Een unique travel experience bereik je niet alleen door de locatie, maar ook door het verblijf en de activiteiten (die door de locals samengesteld worden). Bij HOTIQ kun je deze bij boeken om zo je eigen unieke vakantie te creëren.
Alle vakantieadressen die online te boeken zijn, zijn geselecteerd en geïnspecteerd door HOTIQ. Men heeft goed contact met de eigenaren en managers om zo garant te kunnen staan van de kwaliteit en service.

HOTIQ Unique Travel Experiences, authentieke reizen

Populaire bestemmingen die je kunt boeken via HOTIQ zijn: Kleinschalig Mallorca, Kleinschalig Kreta, Kleinschalig Algarve, Kleinschalig Sicilië, Kleinschalig Chalkidiki en Kleinschalig Ibiza. Je kunt ook op basis van een thema een reis zoeken, de themas zijn: Bijzondere vakantieadresjes, Unieke experiences, Bijzondere landen en Bijzondere streken.
Je kunt ook kiezen om te overnachten in authentieke accommodaties. Wat dacht je van wakker worden onder een prachtige kalkstenen boog in Italie Puglia? Of je tegen uitkijken in een sfeervol authentiek boutique hotel in Chalkidiki Griekenland.

Contact met HOTIQ

Heb je een vraag over een reis die je wil maken via HOTIQ? Neem dan contact op met de klantenservice.
Je kunt bellen met telefoonnummer +31(0)88 735 45 65, een Whatsapp bericht sturen naar 06 21 20 36 05 of een mail sturen naar [email protected].
De openingstijden van HOTIQ zijn van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

HOTIQ review, wat is jouw ervaring?

Heb jij al eens een unieke reis gemaakt via HOTIQ? Was deze reis inderdaad zo onvergetelijk? Zou je touroperator HOTIQ aanraden aan je familie en vrienden? Laat jouw review, ervaring of eventueel klacht over deze reisorganisatie achter. Zo help je toekomstige vakantie gangers om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of HOTIQ een goede en betrouwbare website voor authentieke reizen is.

Waarom kiezen voor HOTIQ?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over hotiq

Is hotiq betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over hotiq. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is hotiq actief?

Dit bedrijf is actief in de sector vakantie.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar HOTIQ te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor HOTIQ 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.