Meubello.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van meubello.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://meubello.nl.

Wat vind je van meubello.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over meubello.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

meubello.nl Review

Ben je gek op design meubelen? Meubello is een online webshop gespecialiseerd in de verkoop van design meubelen. De aanschaf van design meubelen is vaak wel prijzig dus hoe weet je of de webshop waar je wil bestellen een goede is? Door voor dat je besteld reviews en ervaringen over Meubello te lezen! Voorkom een miskoop en lees je goed in. Op deze pagina lees je alles over het aanbod, de prijzen, contact en betaalmogelijkheden, ervaringen en reviews over Meubello.

Review Meubello

De website van Meubello is prachtig. Clean en overzichtelijk. Mijn grootste ergernis is dat de site vrij langzaam laadt en weleens meerdere seconden heb moeten wachten. Wanneer je lekker aan het rond kijken bent is dit vrij hinderlijk. Desalniettemin is het aanbod op de site erg gevarieerd en kon ik snel vinden wat ik zocht. De product informatie is wel aan de magere kant, waardoor ik soms het gevoel heb niet helemaal volledig te zijn geïnformeerd. De sfeerfoto's en afbeelding zijn daarin tegen wel erg mooi en geven een goede indruk van het product wat je ontvangt.

Aanbod designmeubels via Meubello

Het aanbod van Meubello bestaat uit onder andere design meubelen voor de woon en eetkamer, slaapkamer en kantoor. Verder hebben ze in assortiment ook mooie designverlichting en verschillende accessoires. De prijzen in de shop zijn concurrerend als je het vergelijkt met andere webshops, dus wat betreft de prijs hoef je het niet te laten. De producten zelf zijn ook erg mooi en zullen in vrij wel elke woning en ruimte goed uit de verf komen.

Betalen bij Meubello.nl

Je bestelde designmeubelen kun je online afrekenen via iDeal, Mister Cash of per bankoverboeking.

Contact met Meubello.nl

Wil je contact opnemen met Meubello omdat je een vraag over een product of een klacht hebt? Telefonisch kun je contact opnemen via telefoon nummer +31(0) 85 060 27 98. Stuur je liever een email? Dat kan naar [email protected] of via de contact pagina op de website van Meubello.
Meubello is gevestigd in Amsterdam, aan adres Joan Muyskenweg 38, 1114 AN.

Reviews en ervaringen Meubello

Heb jij al een design item besteld bij Meubello? Hoe is dat gegaan en heb je de levering vlot ontvangen? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring! Laat via het review formulier jouw ervaring achter, zo help je niet alleen ons, maar ook toekomstige klanten. Samen komen wij er achter of Meubello een betrouwbare designmeubelen shop is.

Andere bedrijven uit categorie warenhuizen lifestyle

Waarom kiezen voor meubello.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over meubello.nl

Is meubello.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over meubello.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is meubello.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: warenhuizen lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar meubello.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor meubello.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.