Algemene beoordeling

5.0

Service beoordeling

5.0

Kwaliteit beoordeling

5.0

Prijs beoordeling

5.0

Levering beoordeling

5.0

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van De Verfzaak. Lees de reviews en bezoek de website https://Deverfzaak.nl. De reviews zijn gestorteerd op meest behulpzaam, je kunt stemmen als een review nuttig is, zo helpen we elkaar een betere keus te maken!

(1) Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Laatst bijgewerkt: 26-09-2020

Wat je ook wil verven, bij deverfzaak.nl vind je de juiste verf voor het doel. DeVerfzaak.nl verkoopt de beste merken voor een scherpe prijs. Behalve online kun je bij deze webshop ook terecht bij een van de 11 fysieke winkels, verspreid door het land. Of je een professionele klusser of een hobbyist bent, in beide gevallen kun je terecht bij De Verfzaak. Je kunt bij hen terecht voor producten van bijvoorbeeld de volgende merken: Sikkens, Sigma, Wijzonol, Drost, Histor, Caparol, Bison, Bolivia, Jansen, Zusex en Flexa. Behalve voor verf kun je bij hen ook terecht voor behang of laminaat.
De Verfzaak winkels zijn verspreid door het hele land en vind je op de volgende locaties: Baarle-Nassau, Cuijk, Eindhoven, Hoensbroek, Maastricht, Panningen, Roermond, Sittard, Valkenswaard, Venlo en Weert.

Assortiment De Verfzaak

Verf is het specialisme van deze shop, zo kun je kiezen uit de verschillende soorten verf: beits, betonlook verf, betonverf, grondverf & primer, hobbyverf, houtolie, impregneermiddel, kleurenwaaiers & verf testers, krijtverf, kunstof verf, lakverf, metaalverf, muurverf, roestverf, spuitbussen, vernis en vloerverf. Zoals je ziet is de wereld van verf groot en uitgebreid. Voor advies kun je ook terecht bij hen.
Om te kunnen verven heb je natuurlijk ook de juiste benodigdheden nodig, denk aan kwasten, rollers, emmers en bakjes, tape en afdekmateriaal, schuurpapier, vulmiddel, kit, lijm, oplosmiddel of gereedschap om de klus te kunnen klaren.
De website is overzichtelijk en goed ingericht, je kan makkelijk vinden wat je zoekt. Lukt het niet via de categorieΓ«n, kun je de zoekfunctie proberen. Deze werkt snel en werkt bijzonder goed! Op de product pagina wordt goede informatie verstrekt over het product, of de verf is te mengen en wat de specificaties van het product zijn, zoals voor welke ondergrond het geschikt is, welke glans het is, op welke basis de verf is geproduceerd en wat het rendement is.

Voordelen van De Verfzaak

In het kort zijn dit de belangrijkste voordelen van deze online verfshop:
  • Groot assortiment verf voor verschillende doeleinden
  • Voor 23.59 besteld, volgende dag in het verf πŸ˜‰
  • Fysieke winkels
  • Gratis verzending vanaf 40 euro

Kortingscode voor De Verfzaak

Op dit moment zijn er geen kortingscodes bekend voor De Verfzaak.

Contact met De Verfzaak
Heb je iets niet online kunnen vinden? Dan kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice op 085-0406034 op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Stuur je liever een mailtje? Dan kan je die richten aan [email protected].

De Verfzaak review, wat is jouw ervaring?

Heb jij voor een klus verf gekocht bij De Verfzaak? Hoe is dat gegaan en hoe zou je hen beoordelen? Is de verf op de juiste manier geleverd en wat vind je van de kwaliteit?
Ook als je iets anders (laminaat of behang) besteld hebt horen wij het graag. Je kunt jouw review delen via het review formulier! Beoordeel de service, levering, prijs en kwaliteit. Kleine moeite voor jou en een groot plezier voor een potentiele klant van DeVerfzaak.nl.
Samen ontdekken we of De Verfzaak een betrouwbare aanbieder is voor verf!

Sikkens Rubbol XD High Gloss

Service: 5, Kwaliteit: 5, Prijs: 5, Levering: 5

Beveelt De Verfzaak aan πŸ‘
De beste buitenlak van Sikkens! ik ontving zelfs gratis een kwast erbij!

Review geplaatst door John - about 1 month geleden

Plaats je review over De Verfzaak

Zou je De Verfzaak aanbevelen

Andere bedrijven uit categorie online shopping

Veel gestelde vragen over de verfzaak

Is de verfzaak betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over de verfzaak. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 5.0.

Waar is de verfzaak actief?

Dit bedrijf is actief in de sector online shopping.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar De Verfzaak te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.