Comfortvilla

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Comfortvilla. Lees de reviews en bezoek de website https://replug.link/comfortvilla.

Wat vind je van Comfortvilla?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Comfortvilla

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Comfortvilla Review

Je denkt er over na om op vakantie te gaan of u heeft eigenlijk zo'n goede ervaring met Spanje dat je eigenlijk wel zeker weet dat je je vakantie daar wil boeken. In dat geval kan je kiezen voor een AirBNB, maar je kan het ook luxer aanpakken en een villa huren wanneer je met het hele gezin gaat of als je met vrienden, familie of kennissen gaat. Comfortvilla is dan een partij waar je terecht kan om een luxe villa te huren. Maar hoe betrouwbaar is Comfortvilla en hoe zijn de ervaringen? Op deze pagina lees je daar alles over. Wil je een recensie achterlaten? Ook dat kunnen we altijd waarderen!

Comfortvilla villa huren aanbod

Een villa, appartement of vakantiehuis in Ibiza, Costa Brava, Costa Barcelona, Mallorca en Costa del Garraf. Dat zijn momenteel de mogelijkheden op Comfortvilla.com. Daarnaast is het ook mogelijk om een auto te huren via Comfortvilla. Luxe vakantiehuizen is waar Comfortvilla zich in heeft gespecialiseerd en dat zal je ook zeker wel merken.

Comfortvilla review

Comfortvilla is dus de partij waar je terecht kan om een luxe villa te huren in Spanje en dat is goed terug te zien in het aanbod. Je zal zeker niet teleurgesteld worden, dat is onze ervaring tot nu toe. Comfortvilla is dus betrouwbaar, maar daar kan altijd verandering in komen. Zodra we merken dat we negatieve ervaringen krijgen dan zullen we dat ook laten weten op deze pagina. Maar voor nu kan je eenvoudig en vertrouwd je vakantie boeken via Comfortvilla.

Comfortvilla betrouwbaar

Comfortvilla is een betrouwbare organisatie in Hilversum, maar heeft ook een vestiging in Begur Costa Brava in Spanje. Een prachtige villa is eenvoudig gedaan, annuleren is mogelijk en Comfortvilla zal er alles aan doen dat je vakantie vlekkeloos verloopt. Comfortvilla is tot heden betrouwbaar gebleken, maar dit kan altijd veranderen. Zodra dit verandert zullen we hier een update doen op deze pagina (aan de hand van reviews van anderen).

Reservering Comfortvilla.com annuleren

Comfortvilla heeft als doel om een vakantie te bieden die vlekkeloos verloopt en daarbij kan het wel eens voor komen dat je je reservering zal moeten annuleren vanwege onvoorziene omstandigheden of omdat het gewoon niet past binnen je gewijzigde plannen. In dat geval kan je contact opnemen met de klantenservice om jouw reservering te annuleren. Normaal is het mogelijk om 14 dagen voor aankomst de boeking te annuleren, maar deze voorwaarden kunnen wijzigen. Lees je dus goed in!

Contact met Comfortvilla.com

Wanneer je vragen hebt over je reservering, momenteel in Spanje bent en een vraag hebt over de villa die je huurt of je wil gewoon even contact opnemen voor een verzoek of gewoon voor meer informatie dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Comfortvilla. Maar hoe neem je dan contact op met de klantenservice? Dat kan via het volgende adres, nummer en email adres.

ComfortVilla
Van der Zaenlaan 44
1215 SJ Hilversum
Nederland

Telefoonnummer: [email protected]
Email: +31 (0)85 877 24 12

Comfortvilla.com reviews en ervaringen

Heb jij een villa gehuurd via Comfortvilla of denk je er over na om dat te gaan doen? Als je dat dan hebt gedaan: Hoe heb je dat ervaren? Wij lezen graag jouw ervaringen met Comfortvilla! Laat je review, ervaring of klacht achter en help vakantiegangers om een goede keuze te maken voor een villa in Spanje via Comfortvilla. Samen ontdekken wij of Comfortvilla een betrouwbare aanbieder is van villa's in Spanje.

Waarom kiezen voor Comfortvilla?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-09-2021

Veel gestelde vragen over comfortvilla

Is comfortvilla betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over comfortvilla. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is comfortvilla actief?

Dit bedrijf is actief in de sector vakantie.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Comfortvilla te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor Comfortvilla 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.