Bedrijfs logo van zorgdirect.nl

Zorgdirect.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Zorgdirect.nl

ZorgDirect was een zorgverzekeraar die sinds 1 januari 2023 is opgegaan in Salland Zorgverzekeringen. Als je nog oude declaraties hebt om in te dienen, dan kan dat tot 3 jaar na het ontvangen van de zorg. Bij Salland Zorgverzekeringen kun je terecht met vragen over je ZorgDirect verzekering over 2022 of eerder. De deskundige medewerkers van Salland staan voor je klaar en je kunt hen bereiken via telefoon of contactformulier. De gemiddelde wachttijd aan de telefoon is slechts 2 minuten. Als je liever via WhatsApp contact opneemt, dan krijg je binnen 1 uur een reactie.

Op de website van ZorgDirect kon je zelf gemakkelijk je zorgzaken regelen. Zo kon je eenvoudig declaraties indienen en je vergoedingen bekijken voor het jaar 2022. Ook kon je hier terecht voor informatie over de voorwaarden en tarieven van 2022 en 2021. De website was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

ZorgDirect hechtte veel waarde aan privacy en had daarom een duidelijk privacybeleid opgesteld. Ook was er informatie te vinden over het cookiebeleid van ZorgDirect.

In het kort was ZorgDirect een zorgverzekeraar die opging in Salland Zorgverzekeringen. Op de website van ZorgDirect kon je gemakkelijk je zorgzaken regelen en informatie vinden over de voorwaarden en tarieven. Bij vragen kon je terecht bij de deskundige medewerkers van Salland via telefoon, contactformulier of WhatsApp. ZorgDirect hechtte veel waarde aan privacy en had daarom een duidelijk privacybeleid en cookiebeleid opgesteld.

Vergelijkbare bedrijven
  • ics logo

    Ics

    0 reviews

Bedrijfs reviews