Bedrijfs logo van ariadne at home abonnementen

Ariadne at home abonnementen

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Ariadne at home abonnementen

Ariadne at Home is een inspirerend tijdschrift dat alles biedt voor een gelukkig huis. Met maandelijkse edities krijg je een kijkje in de gezelligste huizen, vind je talloze zelfmaakideeën en word je geïnspireerd door prachtige stylingproducties. Of je nu op zoek bent naar tips om je huis een persoonlijke en warme touch te geven, of een liefhebber bent van brocante wonen, Ariadne at Home heeft voor ieder wat wils.

In het tijdschrift vind je duidelijke stap-voor-stap werkbeschrijvingen, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de vele ideeën. Of je nu een weelderige bos bloemen op tafel wilt zetten, een zelfgemaakt meubelstuk wilt creëren of een decoratie-item wilt maken, Ariadne at Home biedt volop inspiratie en begeleiding om dit te realiseren.

Naast de praktische zelfmaakideeën en stylingtips, neemt Ariadne at Home je ook mee naar binnenkijkers bij bijzondere huizen. Je kunt ideeën opdoen en zien hoe anderen hun huis hebben ingericht. De stylingproducties van de professionele stylisten geven je een kijkje in de nieuwste trends en laten zien hoe je deze kunt toepassen in je eigen huis.

Voor liefhebbers van brocante is er ook de spin-off Brocante Living. Met 8 edities per jaar staat nostalgisch wonen hier centraal. Je vindt er inspiratie voor het creëren van een brocante sfeer in huis en ontdekt de mooiste brocante vondsten.

Naast het tijdschrift biedt Ariadne at Home ook een beddengoedcollectie aan. Hiermee kun je je slaapkamer een stijlvolle en persoonlijke touch geven. Het assortiment bestaat uit kussenslopen, dekbedovertrekken en plaids in diverse kleuren en patronen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste edities, acties en aanbiedingen van Ariadne at Home? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hiermee ontvang je regelmatig updates en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Ariadne at Home is een uitgave van DPG Media B.V. en biedt een brede variatie aan inspiratie en ideeën voor een happy huis. Of je nu houdt van zelfmaakprojecten, binnenkijkers bij bijzondere huizen wilt zien of op zoek bent naar tips om je huis te stylen, Ariadne at Home heeft het allemaal. Met duidelijke werkbeschrijvingen en prachtige stylingproducties word je keer op keer geïnspireerd om van je huis een persoonlijke en warme plek te maken.

Vergelijkbare bedrijven
  • ics logo

    Ics

    0 reviews

Bedrijfs reviews