Bedrijfs logo van fietszeker.nl

Fietszeker.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Fietszeker.nl

FietsZeker is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in fietsverzekeringen. Het bedrijf biedt scherp geprijsde verzekeringen aan voor alle soorten fietsen, inclusief e-bikes, bakfietsen, mountainbikes en racefietsen. Naast diefstaldekking biedt FietsZeker ook dekking voor cascoschade, ongevallen en optionele pechhulp.

Een van de voordelen van FietsZeker is de uitgebreide dekking die ze bieden. Klanten kunnen kiezen voor diefstal- en schadedekking, die ook uit te breiden is met pechhulp in Nederland en tot 30 km over de grens. Bovendien zijn de premies concurrerend door de samenwerking met Allianz. Het bedrijf rekent geen eenmalige poliskosten voor online verzekeringen.

FietsZeker is de enige grote bemiddelaar in Nederland die zich volledig richt op fietsverzekeringen. Hierdoor biedt het bedrijf uitstekende service en korte lijnen met klanten. Het is gemakkelijk om online een verzekering af te sluiten, en bij pech kan er optioneel pechhulp worden toegevoegd aan de casco verzekeringen.

Klanten van FietsZeker zijn over het algemeen zeer tevreden over de service die het bedrijf biedt. Het afsluiten van verzekeringen verloopt soepel en vakkundig, en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Bij diefstal of schade wordt er snel en netjes gehandeld, en klanten worden goed geholpen bij vragen en problemen.

Al met al is FietsZeker een betrouwbare en gespecialiseerde partij voor het verzekeren van fietsen. Met uitgebreide dekkingen, scherpe premies en goede service is het bedrijf zeker het overwegen waard voor iedereen die zijn of haar fiets wil verzekeren.

Vergelijkbare bedrijven
  • ics logo

    Ics

    0 reviews

Bedrijfs reviews