Bedrijfs logo van ics

Ics

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Ics

YourMastercard.nl is een website van International Card Services (ICS), een bedrijf dat gespecialiseerd is in creditcards. Op de website kunnen consumenten informatie vinden over de verschillende Mastercard creditcards die ICS aanbiedt, evenals het aanvragen van een creditcard.

Een van de voordelen van het hebben van een Mastercard is het wereldwijde gemak. Met een Mastercard kunt u betalen op 27 miljoen adressen wereldwijd, zoals winkels, restaurants, hotels en benzinestations. Dit maakt het handig voor zowel binnenlandse als buitenlandse aankopen. Daarnaast biedt de Mastercard ook de mogelijkheid om veilig online te betalen. Als uw pakketje niet aankomt of beschadigd raakt, kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering die op uw Mastercard van toepassing zijn. Dit geeft u extra zekerheid bij online aankopen.

Een ander voordeel van het hebben van een Mastercard is het online rekeningoverzicht. U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Mastercard af te lossen. Met behulp van de Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen. Dit geeft u inzicht in uw uitgaven en stelt u in staat om op tijd af te lossen.

ICS biedt ook premium Mastercards aan, zoals de Mastercard Gold en de Mastercard Black. Met de Mastercard Gold krijgt u vele extra's, zoals een verzekering voor vrijwel al uw aankopen tegen verlies, diefstal en beschadiging. Ook kunt u een Extra Card aanvragen voor uw partner of volwassen gezinslid tegen een lage prijs. Met de Mastercard Black krijgt u exclusieve privileges en persoonlijke assistentie op een hoog niveau. U krijgt onder andere toegang tot meer dan 1.000 Airport Lounges.

ICS streeft naar excellente service en is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor spoedeisende vragen, zoals bij verlies of diefstal van uw creditcard. Voor minder urgente vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de klantenservice.

Op de website van YourMastercard.nl kunt u meer informatie vinden over de verschillende Mastercards die ICS aanbiedt, evenals de voordelen en voorwaarden van het hebben van een creditcard. U kunt ook direct een creditcard aanvragen via de website. ICS is een betrouwbare en ervaren aanbieder van creditcards en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor consumenten die op zoek zijn naar een creditcard.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews