Bedrijfs logo van nationale-nederlanden zorg

Nationale-nederlanden zorg

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Nationale-nederlanden zorg

NN.nl is de website van Nationale-Nederlanden, een financiële dienstverlener die zich richt op particulieren en zakelijke klanten. Het bedrijf biedt verschillende producten en diensten aan, waaronder sparen, verzekeren, beleggen, zorgverzekeringen, hypotheken, lenen en pensioenen.

Op de website van NN.nl kunnen klanten informatie vinden over de verschillende producten en diensten die het bedrijf aanbiedt. Er is een overzichtelijke indeling met verschillende categorieën, zodat klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Daarnaast is er ook een zoekfunctie beschikbaar, waarmee klanten specifieke informatie kunnen opzoeken.

Een van de producten die NN.nl aanbiedt, is de Woonverzekering. Deze verzekering biedt dekking voor schade aan de inboedel en opstal van een woning. Klanten kunnen zelf kiezen of ze een basisdekking of een allriskdekking willen. Daarnaast kunnen klanten ook profiteren van een actie waarbij ze tot €50,- korting kunnen krijgen.

Naast verzekeringen biedt NN.nl ook financieel advies aan. Klanten kunnen terecht voor advies over onder andere pensioenen, vermogensopbouw en andere financiële zaken. Het bedrijf biedt ook verschillende tools en calculators aan waarmee klanten zelf hun financiële situatie kunnen berekenen.

Op de website is ook informatie te vinden over maatschappelijk verantwoord ondernemen. NN.nl heeft een duidelijke visie op duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven op dit gebied. Het bedrijf streeft ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu.

De website van NN.nl is over het algemeen gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Klanten kunnen gemakkelijk de informatie vinden die ze nodig hebben en er zijn verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met het bedrijf. Daarnaast is er ook een pers- en nieuwssectie waar klanten op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen bij Nationale-Nederlanden.

Al met al biedt NN.nl een breed scala aan financiële producten en diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Klanten kunnen terecht voor verzekeringen, beleggingen, hypotheken, leningen en pensioenen. Daarnaast biedt het bedrijf ook financieel advies en heeft het een duidelijke visie op duurzaamheid. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor klanten gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Vergelijkbare bedrijven
  • ics logo

    Ics

    0 reviews

Bedrijfs reviews