Bedrijfs logo van yezzer.nl

Yezzer.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Yezzer.nl

Is yezzer.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij yezzer.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of yezzer.nl een goede en betrouwbare site is. yezzer.nl is actief in de categorie financiele diensten en verder ook te vinden in hypotheken en leningen.

Waarom kiezen voor yezzer.nl?

Je kunt gerust bij yezzer.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met yezzer.nl

yezzer.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over yezzer.nl

Heb jij weleens iets besteld bij yezzer.nl? Laat ons dan weten hoe je dit ervaren hebt! Door het delen van jouw review help je andere bezoekers om een goede keuze te maken. Het delen van een review is makkelijk en binnen 1 minuut gedaan.

Wat zegt yezzer.nl overzichzelf?

Yezzer: niet in 10 dagen maar in 10 minuten een arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen

Kort samengevat waarom Yezzer zo populair is:

Alleen bij Yezzer zijn ondernemers in staat om in 10 minuten alle AOV´s te vergelijken en een complete aanvraag te doen, voor een fractie van de kosten, zonder ouderwets of onbegrijpelijk taalgebruik. Modern en uniek. Zo kan het dus ook. In Nederland zijn er 1,3 miljoen zzp-ers en mkb-ers. Veelal onverzekerd omdat je voorheen naar een duur kantoor moest want direct verzekeren kon voorheen nog niet. De verregaande digitalisering van onze wereld is een feit, behalve in de verzekeringswereld. Daar gaat het er nog lekker ouderwets aan toe, met een adviseur in pak en Word-documenten via e-mail. Bij Yezzer gaan we we met de tijd mee en gebruiken we slimme technologie om verzekeren voor ondernemers veel goedkoper, maar vooral ook moeiteloos en minder stoffig te maken. Daarom hebben we onze tanden gezet in de nodeloos ingewikkelde en dure Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Yezzer. Verzekeren verbeteren
  • Grootste onafhankelijke aanbod van AOV’s vergelijken
  • Laagste premies door collectiviteitskortingen
  • Alles moeiteloos online afsluiten
  • Direct persoonlijk advies als het nodig is
Vergelijkbare bedrijven
  • ics logo

    Ics

    0 reviews

Bedrijfs reviews