Clicky

Optimaformula.nl

Bezoek website

Wat vind je van optimaformula.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over optimaformula.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Is optimaformula.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij optimaformula.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. optimaformula.nl is actief in de categorie dieet & gezond en verder ook te vinden in de subcategorie beauty en verzorging.

Waarom kiezen voor optimaformula.nl?

Je kunt gerust bij optimaformula.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met optimaformula.nl

optimaformula.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over optimaformula.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij optimaformula.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over optimaformula.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt optimaformula.nl overzichzelf?

Optima Formula produceert en verkoopt onder andere pure, eerlijke en biologische (cannabinoïden) producten die jouw gezondheid en welbevinden bevorderen. CBD olie is intussen bij bijna iedereen wel bekend, echter bestaan er nog veel meer heilzame en werkzame stoffen welke uit de cannabisplant worden gewonnen. OptimaFormula heeft bijna alle cannabinoïden los. Ieder cannabinoïde en stofje heeft zijn eigen specifieke werking. Door isolaten te gebruiken voorkomt Optima Formula wisselwerkingen met andere stoffen en is voor iedereen duidelijk wat de werking is en of er een wisselwerking zou kunnen zijn met bijvoorbeeld (reguliere) medicatie. Dit is vooral belangrijk voor oa de apothekers en therapeuten, waar Optima Formula ook rechtstreeks aan levert. Door veel onderzoek en samenwerking met diverse artsen en professoren stelt Optima Formula haar assortiment samen en speelt in op de vraag van de markt. Tevens is Optima Formula bezig met “clinical trials” zodat de werkzame stoffen uit de cannabisplant straks ook als “reguliere” medicatie verkrijgbaar zullen worden. Innovatief en marktgericht. OptimaFormula kiest en produceert alleen de meest zuivere en hoogwaardige producten. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg en ze verkopen alleen producten waar ze zelf 100% achter staan. Ze vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren over de producten. Wij hebben deskundige (natuurgeneeskundige) therapeuten met minimaal HBO medische basiskennis in huis om indien nodig te adviseren. OptimaFormula werkt o.a. samen met Dr. Roy Martina die samen met experts een homeopathisch vaccin heeft ontwikkeld tegen Corona virussen alsmede zeer zuivere colloïdaal zilver wat op dit moment het snelst lopende product is. Daarnaast is er in de zorg enorme behoefte aan mondkapjes en die zijn ook aanwezig in de webshop. Waarom kiezen klanten voor Optima Formula?
  • Biologische, gecertificeerde en goedgekeurde producten
  • Snelle verzending, binnen Nederland altijd gratis
  • Professionele productinformatie en professioneel advies
  • Producten van de hoogste kwaliteit
  • Innovatief op het gebied van diverse gezondheidsproducten
  • Ook levering vanuit voorraad in België en Duitsland
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Er zijn nog geen product reviews geschreven.