Bedrijfs logo van maxbedden.nl

Maxbedden.nl

Omschrijving bedrijf

Over Maxbedden.nl

Is maxbedden.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij maxbedden.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. maxbedden.nl is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in de subcategorie bad en bed.

Waarom kiezen voor maxbedden.nl?

Je kiest voor maxbedden.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met maxbedden.nl

Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met maxbedden.nl..

Jouw ervaringen en review over maxbedden.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij maxbedden.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over maxbedden.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt maxbedden.nl overzichzelf?

Sinds 2008 biedt maxbedden.nl via haar webshop een breed assortiment betaalbare boxsprings, bedden, matrassen en accessoires aan. maxbedden.nl is onderdeel van het online woonwarenhuis maxshopping.nl en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner waar het gaat om online winkelen. bij maxbedden.nl bestelt u veilig en gemakkelijk uw boxsporing, matras, lattenbodem of bedtextiel.

maxbedden.nl levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. mede door de jarenlange samenwerking met fabrikanten en leveranciers is maxbedden.nl in staat om a-merk boxsprings, ledikanten, matrassen en slaapkameraccessoires tegen betaalbare prijzen aan te bieden. een groot gedeelte van haar voorraad is direct leverbaar uit het magazijn. alle bestellingen wordt maxbedden.nl haar eigen team thuisbezorgd en indien gewenst kan bij aflevering contant of via pin betaald worden bij de vervoerder. sterke punten van maxbedden.nl:

voordelen van maxbedden.nl
• hoge kwaliteit top producten tegen de scherpste prijs;
• alle producten worden gratis thuisbezorgd;
• levering ook in de avond en op zaterdag;
• geen aanbetaling;
• betaling pas bij levering, contant of pinnen bij de chauffeur;
• 24/7 kunt u bestellen;
• thuiswinkel.org gecertificeerd
Sinds 2008 biedt Maxbedden.nl via haar webshop een breed assortiment betaalbare boxsprings, bedden, matrassen en accessoires aan. Maxbedden.nl is onderdeel van het online woonwarenhuis Maxshopping.nl en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner waar het gaat om online winkelen. Bij Maxbedden.nl bestelt u veilig en gemakkelijk uw boxsporing, matras, lattenbodem of bedtextiel.

Maxbedden.nl levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Mede door de jarenlange samenwerking met fabrikanten en leveranciers is Maxbedden.nl in staat om A-merk boxsprings, ledikanten, matrassen en slaapkameraccessoires tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Een groot gedeelte van haar voorraad is direct leverbaar uit het magazijn. Alle bestellingen wordt maxbedden.nl haar eigen team thuisbezorgd en indien gewenst kan bij aflevering contant of via PIN betaald worden bij de vervoerder. Sterke punten van Maxbedden.nl:

Voordelen van Maxbedden.nl
• Hoge kwaliteit top producten tegen de scherpste prijs;
• Alle producten worden gratis thuisbezorgd;
• Levering ook in de avond en op zaterdag;
• Geen aanbetaling;
• Betaling pas bij levering, contant of pinnen bij de chauffeur;
• 24/7 kunt u bestellen;
• Thuiswinkel.org gecertificeerd
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews