Bedrijfs logo van metaalshopper.nl

Metaalshopper.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Metaalshopper.nl

Is metaalshopper.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij metaalshopper.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of metaalshopper.nl een goede en betrouwbare site is. metaalshopper.nl is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in bad en bed.

Waarom kiezen voor metaalshopper.nl?

Je kiest voor metaalshopper.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met metaalshopper.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van metaalshopper.nl.

Jouw ervaringen en review over metaalshopper.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij metaalshopper.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over metaalshopper.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt metaalshopper.nl overzichzelf?

Metaalshopper.nl is een onderdeel van gebr. nijssen, een gerenommeerd familiebedrijf met 70 jaar ervaring in de metaal- en ook kunststofindustrie. de webshop is een one-stop-shop voor particulieren en bedrijven. alle producten worden met beleid geproduceerd, netjes afgewerkt en goed verpakt afgeleverd. door het grote assortiment slaagt de consument eenvoudig op de website. metaalshopper.nl is uniek in zijn soort, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en overzichtelijk. daarnaast komen de klanten vaak terug om meer te bestellen na de eerste ervaring met metaalshopper.nl. Metaalshopper.nl is een onderdeel van Gebr. Nijssen, een gerenommeerd familiebedrijf met 70 jaar ervaring in de metaal- en ook kunststofindustrie. De webshop is een one-stop-shop voor particulieren en bedrijven. Alle producten worden met beleid geproduceerd, netjes afgewerkt en goed verpakt afgeleverd. Door het grote assortiment slaagt de consument eenvoudig op de website. Metaalshopper.nl is uniek in zijn soort, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en overzichtelijk. Daarnaast komen de klanten vaak terug om meer te bestellen na de eerste ervaring met Metaalshopper.nl.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews