Bedrijfs logo van mamzel.eu

Mamzel.eu

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Is mamzel.eu betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij mamzel.eu? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. mamzel.eu is actief in de categorie winkelen, mode en online shopping en verder ook te vinden in de subcategorie sieraden, horloges en accessoires.

Waarom kiezen voor mamzel.eu?

Je kiest voor mamzel.eu wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met mamzel.eu

Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met mamzel.eu..

Jouw ervaringen en review over mamzel.eu

Heb jij weleens iets besteld bij mamzel.eu? Laat ons dan weten hoe je dit ervaren hebt! Door het delen van jouw review help je andere bezoekers om een goede keuze te maken. Het delen van een review is makkelijk en binnen 1 minuut gedaan.

Wat zegt mamzel.eu overzichzelf?

Mamzel.eu verwondert, verbindt en verblijdt. door een fun format aan te reiken, krijgen mensen de kans om individueel of collectief bij te dragen aan een mooiere wereld. letterlijk en figuurlijk. via een eigenzinnige productselectie brengen we tastbaar geluk tot bij jou. on- en offline.

je leest het goed. hoewel ‘geluk’ eigenlijk niet tastbaar is, doen wij er toch een strikje rond. hoe we dat dan precies doen? we maken mensen blij. van maker tot koper. en het liefst ook iedereen daartussenin. want als bruggenbouwer tussen dromers en doeners, creëert mamzel.eu kansen. lokale designers krijgen een platform. klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding.
de producten krijgen een extra dimensie.

je kan onze artikelen kopen via de webshop of op mamzelparty’s aan huis. daar verkondigen onze mamzellen, het kloppend hart van ons bedrijf, maar al te graag wat ons assortiment nu zo bijzonder maakt. want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. mamzel.eu kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Mamzel.eu verwondert, verbindt en verblijdt. Door een fun format aan te reiken, krijgen mensen de kans om individueel of collectief bij te dragen aan een mooiere wereld. Letterlijk en figuurlijk. Via een eigenzinnige productselectie brengen we tastbaar geluk tot bij jou. On- en offline.

Je leest het goed. Hoewel ‘geluk’ eigenlijk niet tastbaar is, doen wij er toch een strikje rond. Hoe we dat dan precies doen? We maken mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin. Want als bruggenbouwer tussen dromers en doeners, creëert Mamzel.eu kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding.
De producten krijgen een extra dimensie.

Je kan onze artikelen kopen via de webshop of op mamzelparty’s aan huis. Daar verkondigen onze mamzellen, het kloppend hart van ons bedrijf, maar al te graag wat ons assortiment nu zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel.eu kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is.

Bedrijfs reviews