Bedrijfs logo van het nederlandsche muntenhuis

Het nederlandsche muntenhuis

Omschrijving bedrijf

Over Het nederlandsche muntenhuis

Het Nederlandsche Muntenhuis is een betrouwbare partner voor Nederlandse muntverzamelaars. Ze bieden een breed scala aan hoogwaardige munten, medailles, herdenkingsuitgiften en goudbaren. Het doel van Het Nederlandsche Muntenhuis is om onvergetelijke verzamelmomenten te bieden aan hun klanten.

Een van de belangrijkste kenmerken van Het Nederlandsche Muntenhuis is hun uitstekende service. Ze streven naar de tevredenheid van hun klanten en zorgen ervoor dat ze altijd hoogwaardige producten ontvangen. Als klant ontvang je je munt altijd vrijblijvend thuis, zodat je deze in je eigen vertrouwde omgeving kunt bewonderen. Mocht de munt niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je deze eenvoudig en gratis retourneren.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect voor Het Nederlandsche Muntenhuis. Ze zijn trots op hun certificering en bieden een veilige verzamelervaring. Als je een reeks bij hen start, garanderen ze dat je deze altijd compleet kunt maken. Bij elke munt ontvang je een Certificaat van Echtheid, waarmee de herkomst, kwaliteit en zuiverheid van het goud waarin de munt of goudbaar is geslagen wordt gegarandeerd.

Het Nederlandsche Muntenhuis is onderdeel van de Samlerhuset groep, een internationale organisatie met een uitgebreid samenwerkingsnetwerk. Ze onderhouden nauw contact met vooraanstaande munthuizen over de hele wereld en kopen historische munten op verschillende beurzen en veilingen. Ze werken ook samen met partners zoals het In Flanders Fields Museum en Het Watersnood Museum om exclusieve muntreeksen te ontwikkelen die stilstaan bij historische gebeurtenissen in Nederland.

Het assortiment van Het Nederlandsche Muntenhuis is divers en omvat onder andere Euro-munten, gouden en zilveren munten, historische munten en populaire thema's zoals Marco van Basten, 10 jaar Koning, Watersnoodramp en 20 jaar Euro. Ze bieden ook herdenkingsuitgiften en goudbaren aan.

Bij Het Nederlandsche Muntenhuis kun je veilig en zonder risico munten verzamelen. Ze bieden geen aankoopverplichting, garanderen topkwaliteit en bieden een 30 dagen geld-terug-garantie. Retourneren is altijd gratis en eenvoudig.

Als je vragen hebt, staat de klantenservice van Het Nederlandsche Muntenhuis altijd voor je klaar. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze beantwoorden graag al je vragen en zorgen ervoor dat je een goede ervaring hebt met Het Nederlandsche Muntenhuis.

Kortom, Het Nederlandsche Muntenhuis is een betrouwbare partner voor Nederlandse muntverzamelaars. Ze bieden hoogwaardige munten, medailles, herdenkingsuitgiften en goudbaren. Met hun uitstekende service en veilige verzamelervaring kun je met vertrouwen munten verzamelen bij Het Nederlandsche Muntenhuis.

Vergelijkbare bedrijven
  • ics logo

    Ics

    0 reviews

Bedrijfs reviews