Bedrijfs logo van dierenspecialist.nl

Dierenspecialist.nl

Omschrijving bedrijf

Met meer dan 5000 producten heb je veel keuze uit producten voor je dier. Dierenspecialist.nl is al sinds 1983 actief. Voorheen alleen met een fysieke winkel en momenteel ook online. Wel zo makkelijk! Met een (huis)dier weet je hoe belangrijk het is om een betrouwbaar adres te hebben waar je alles voor je hond, kat of knaagdier kunt bestellen. Ontdek op Reviewdesk.nl alles over de Dierenspecialist.nl, zoals assortiment, reviews en betrouwbaarheid!

Dierenspecialist.nl review

Dierenspecialist.nl heeft een mooie website welke logisch ingedeeld is, je kunt vrijwel alles vinden wat je zoekt. De prijzen zijn scherp en je kunt rekenen op de deskundigheid van deze dierenspeciaalzaak.
Via Reviewdesk.nl verzamelen wij reviews over Dierenspecialist.nl zodat potentiële klanten een goede indruk krijgen wat ze kunnen verwachten wanneer men iets besteld bij deze shop. Ben jij klant van Dierenspecialist.nl? Laat dan jouw review achter en help nieuwe klanten!

Voordelen Dierenspecialist.nl

De snelle bezorging, professioneel advies, groot assortiment en gratis verzending vanaf 50 euro zijn voordelen. De site ziet er goed uit en is logisch ingedeeld zodat je snel kan vinden wat je zoekt.

Dierenspecialist.nl assortiment

De hoofdcategorieën zijn hond, kat, knaagdier, pluimvee, vangen/ bestrijden/ verjagen, vis en vogel. Binnen een categorie kun je filteren op subcategorieën om gemakkelijker te vinden wat je zoekt. De subcategorieën zijn erg specifiek wat het makkelijk maakt om de juiste producten te vinden. Mocht je via de categorie niet vinden wat je zoekt kun je altijd nog de zoekfunctie gebruiken. Deze werkt goed.

Contact met Dierenspecialist.nl

Voor alle vragen over je bestelling of een product kun je contact opnemen met de klantenservice van Dierenspecialist.nl.
Dierenspecialist.nl kun je bereiken op telefoonnummer +31(0)50-5270570
Wil je een mail sturen? Dat kan via [email protected]

Adres gegevens Dierenspecialist.nl

Dierenspeciaalzaak Bongertman
Overwinningsplein 11
9728GP Groningen

Kortingscode Dierenspecialist.nl

Op het moment van schrijven zijn er van Dierenspecialist.nl geen kortingscodes bekend.

Dierenspecialist.nl betaalmogelijkheden

Je kunt eenvoudig en betrouwbaar betalen via: iDeal, Paypal, Visa of MasterCard.

Review Dierenspecialist.nl, wat is jouw ervaring?

Heb jij een een bestelling geplaatst bij Dierenspecialist.nl? Hoe is dat bevallen? Wat vond je van de kwaliteit van de ontvangen producten? Heb je de klantenservice nodig gehad, hoe snel waren die te bereiken?
Wij lezen graag jouw review, ervaring, beoordeling of klacht. Samen helpen wij toekomstige klanten een duidelijk beeld te geven over de betrouwbaarheid van Dierenspecialist.nl, als online dierenspeciaalzaak.

Bedrijfs reviews