Bedrijfs logo van dierenverzekering.nl

Dierenverzekering.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Is dierenverzekering.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij dierenverzekering.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of dierenverzekering.nl een goede en betrouwbare site is. dierenverzekering.nl is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in doe het zelf.

Waarom kiezen voor dierenverzekering.nl?

Je kunt gerust bij dierenverzekering.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met dierenverzekering.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van dierenverzekering.nl.

Jouw ervaringen en review over dierenverzekering.nl

Hoe heb je het bestellen bij dierenverzekering.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of dierenverzekering.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt dierenverzekering.nl overzichzelf?

Met onze verzekeringen bied je jouw huisdier de beste zorg en hoef jij je geen zorgen te maken over hoge rekeningen. Dierenverzekering heeft één uitgebreide verzekering voor alle honden en katten. Hoeveel wij vergoeden, hangt echter af van het pakket dat jij kiest. Er zijn drie pakketten, namelijk een Basis, Plus en Top pakket. Kies je voor Basis, dan vergoeden wij 50% van iedere factuur. Voor Plus is dat 70% en voor Top is dat 80%. Hoe groter jouw eigen bijdrage, hoe minder premie je hoeft te betalen. Zo houdt je de kosten zelf in de hand. Voordelen:
  • altijd lage premies
  • complete dekking
  • voorwaarden in begrijpelijke taal
  • snel online premie berekenen
  • zelf eenvoudig wijzigingen doorvoeren

Bedrijfs reviews