Bedrijfs logo van petsexclusive.nl

Petsexclusive.nl

2.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Petsexclusive.nl

Is petsexclusive.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij petsexclusive.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of petsexclusive.nl een goede en betrouwbare site is. petsexclusive.nl is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in honden en katten.

Waarom kiezen voor petsexclusive.nl?

Je kiest voor petsexclusive.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met petsexclusive.nl

petsexclusive.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over petsexclusive.nl

Hoe heb je het bestellen bij petsexclusive.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of petsexclusive.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt petsexclusive.nl overzichzelf?

Petsexclusive.nl - de beste vriend voor het dier van de klant! Een groot assortiment voor zowel huisdieren als boerderijdieren.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Ruth Verhaeghe Heeft een aankoop gedaan op

Review

Ik ontving 2 vervallen siropen. Na een maand mailen, berichten, chatten en loze beloftes om te crediteren van mijn 65 euro, niks meer, geen geld, geen antwoord. Opgelet dus! Oplichters!!!