Bedrijfs logo van deck.nl

Deck.nl

Omschrijving bedrijf

Over Deck.nl

Is deck.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij deck.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. deck.nl is actief in de categorie financiele diensten en verder ook te vinden in de subcategorie hypotheken en leningen.

Waarom kiezen voor deck.nl?

Je kunt gerust bij deck.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met deck.nl

deck.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over deck.nl

Hoe heb je het bestellen bij deck.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of deck.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt deck.nl overzichzelf?

Verzeker slimmer, halveer je premie bij Deck. Wist je dat 75% van alle claims bij de verzekeraars onder de € 1.000 is? Dat maakt verzekeren ingewikkeld en duur. Dat kan anders! Deck is voor ‘smart ones’, mensen die slimmer willen verzekeren.

USP's van Deck: Korting tot wel 50%

Deck heeft als doel om verspilling en fraude uit verzekeren te verbannen. Dat doen we door terug te gaan naar de basis van verzekeren: wij zijn er bij schades die je niet in je eentje kan dragen. Bij Deck belonen we de 'smart ones' fatsoenlijke mensen die zelf verantwoordelijkheid nemen voor kleine pech. De verspilling die wij uit verzekeren halen, geven wij graag terug aan jou middels een scherpe premie. Deze korting kan makkelijk oplopen tot wel 50%. Daarnaast breekt Deck met de traditionele papierwinkel door een all-in-een polis aan te bieden voor je inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, opstalverzekering en doorlopende reisverzekering (en optioneel je auto, brommer of motor). Weg met al die losse polisbladen! Deck een mooi alternatief voor traditionele verzekeringen Promoot Deck aan je bezoekers als een mooi alternatief voor traditionele verzekeringen.
Vergelijkbare bedrijven
  • ics logo

    Ics

    0 reviews

Bedrijfs reviews