Bedrijfs logo van bagoes

Bagoes

3.0

2 reviews

Omschrijving bedrijf

Wil je bij Bagoes een nieuwe outfit bestellen maar ben je er niet helemaal zeker van? Lees op deze pagina reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Nederlandse klanten van Bagoes.

Wat zijn de voordelen van Bagoes?

Winkelen bij Bagoes brengt de volgende voordelen met zich mee:
  • Je bestelling wordt snel verzonden
  • Vanaf 40 euro wordt je bestelling gratis verzonden
  • Is je pakketje niet naar wens? Stuur hem gratis terug
  • Eerst zien dan geloven? Je kunt binnen 14 dagen na aankoop je bestelling achteraf betalen
  • Ben je een twijfelaar? Je hebt een 30 dagen zichttermijn waarbij je kunt nadenken of je de kleding houdt of niet
  • Bij Bagoes ontvang je altijd 5% korting via het spaarsysteem
Je kunt bij Bagoes terecht voor fashion van onder andere de volgende merken: Alembika, Adia, Aprico, Bagoes, Base Level, Base Level Curvy, Zizzi, Yes, Yesta.
De fashion op Bagoes bestaat uit onder andere de volgende categorien: Accessoires, badkleding, basis collectie, blazers en jasjes, blouses, broeken, laarzen met brede schacht, korte laarzen, schoenen en snow boots.

Bagoes.nl review, wat is jouw ervaring?

Heb jij weleens kleding besteld bij de grote maten damesmode webshop Bagoes.nl? Dan ben jij de ervaringsdeskundige om een goede review/ beoordeling te schrijven over jouw ervaringen met Bagoes.nl. Zou je Bagoes aanbevelen aan andere vrouwen? Door het delen van jouw review/ ervaring of klacht help je andere klanten om een goede keuze te maken. Samen komen wij er achter of Bagoes.nl een goede en betrouwbare site is plus size fashion!

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Thea Boonstra -

Meest populaire review

Review

Bagoes is een leuke winkel wanneer je er wat koopt en verder niets. Maar heb je vragen over een bestelling dan wordt er niet gereageerd. Op geen enkele manier. Ook niet na meerdere keren vragen. En ook niet na het zetten van een review op hun facebookpagina. Bagoes is er alleen maar voor de inkomsten en niet voor de klant.

B.A.Rijpkema -

Review

Een van de weinige online shops die nadrukkelijker, vragen te bellen bij vragen. Supersnelle levering, evenals terugbetaling. Prijs kwaliteit goed, een hele prettige zaak om te kopen.