Bedrijfs logo van ador.com

Ador.com

1.25

4 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Ador.com
Er zijn talloze webshops actief waar je als man of vrouw mooie en betaalbare kleding kan bestellen, maar wat als je nu eens wat anders wil? Zo kan je altijd kiezen voor een grote keten en daar is Ador.com er een van. Ador.com is een internationale webshop, maar je kan er ook gewoon vanuit Nederland bestellen en dat maakt het een leuke uitdaging. Want tussen de duizenden artikelen is vast wel iets voor jou te vinden en je kan dan ook rustig je tijd nemen om er doorheen te scrollen. Maar hoe betrouwbaar is Ador? Heb je zelf al eens een bestelling gedaan via Ador en wil je je ervaring delen met anderen? Dan kan je op deze pagina je review achterlaten om te laten weten of Ador betrouwbaar is en aan te raden is. Lees hier alle ervaringen en lees hier wat je allemaal kan bestellen via Ador!

Ador.com ervaringen

Damesjurken, damestops, sportkleding, herenkleding, meisjeskleding en jongenskleding is wat je allemaal kan bestellen via Ador.com. Ook daarin zijn veel subcategorieen, denk aan de volgende: maxi jurken, herentops, truien, vesten, yoga kleding, blouses, shirts, sweatshirts, hoodies, elegante jurken en nog veel meer producten die je kan bestellen. Er zijn letterlijk duizenden producten die je kan bekijken op de webshop en dat maakt het leuk om er de hele dag door te scrollen. Ador is tot nu gebleken als een betrouwbare internationale webshop en we ontvangen dan ook altijd jouw ervaring met het bestellen bij Ador zodat we zeker blijven weten dat dit een betrouwbare shop is. Wil je je ervaring delen met Reviewdesk? Dat kan op deze pagina. Laat gerust je recensie achter zodat andere shoppers op de hoogte blijven.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Anna -

Review

Mijn betaling is nog steeds in werking

Fred -

Jas

Review

Jasje xxl gekocht (mijn standaard maat), kwam pas na ruim 3 weken, is veel te klein. Retourneren kan wel, maar dan wel naar China sturen op mijn kosten a €19,25. En dan maar afwachten of het ooit aankomt en je je geld terug krijgt. Nergens in de advertentie stond dat dit uut China kwam.

Peter -

Meest populaire review

Review

Hele andere jas ontvangen dan op de website aangeboden is. Slechte kwaliteit en een xxl is eerder een dames m. Kortom; dit bedrijf zou ik sterk afraden

Bekend -

Review

Fake shop, niks ontvangen