Ongediertewinkel.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van ongediertewinkel.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://ongediertewinkel.nl/.

Wat vind je van ongediertewinkel.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over ongediertewinkel.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

ongediertewinkel.nl Review

Heb je last van ongedierte en wil je daar wat aan doen zonder hulp van derden in te schakelen? Dan zit je bij Ongediertewinkel.nl goed! Deze shop is gespecialiseerd in de verkoop van producten tegen de bestrijding van ongedierte. Denk aan een muizenplaag, rattenplag, insecten, houtworm, boktor, vogelweringen, vliegenlampen en katten verjagers. Maar hoe weet je of Ongediertewinkel.nl een goede en betrouwbare shop is om iets te bestellen? Wat vinden andere klanten van Ongediertewinkel.nl? Lees op deze pagina alles wat je moet weten over deze shop zoals het aanbod, betaalmogelijkheden, contact mogelijkheden, reviews en ervaringen. Ontdek of Ongediertewinkel.nl betrouwbaar is.

Ongediertewinkel.nl review

Een van de grootste voordelen om je bestelling bij Ongediertewinkel.nl te plaatsten is de snelle levering (bestel je voor 17:30 uur heb je het de volgende dag al in huis) en het grote assortiment van de beste producten. Ongediertewinkel.nl is niet voor niets de specialist om zelf ongedierte te bestrijden. voor alle soorten ongedierte kun je terecht bij hen.

Aanbod ongedierte bestrijding producten

Het aanbod is onderverdeeld in producten voor de bestrijding van: Muizen, Ratten, Insecten, Houtworm, Boktor, Vogelwering, Vliegenlampen, Katten, Mollen, Marters en Honden.

Ongedierte laten bestrijden

Heb je zelf alles al geprobeerd maar krijg je het ongedierte niet weg? Dan kun je parter Ronada inschakelen. Dit bedrijf is partner van OngedierteWinkel en kan voor particulieren en zakelijke klanten ongedierte bestrijden.

Krachtige muizen lijmplanken

Een van de populairste producten in het assortiment zijn lijmplanken tegen muizen. Dit is een van de meest effectieve middellen tegen muizen. Ook vang je hiermee super snel de muizen waardoor je eerder van deze plaag af bent. De truc is om de lijmplanken op de looproutes van de muizen te plaatsen.
Wij hebben diverse soorten muizen lijmplankjes. Zo zijn ze er met een dikke lijmlaag en in sommige zit zelf een lokmiddel verwerkt. Bekijk dus snel ons aanbod en reken af met uw muizenprobleem!

Betalen bij Ongediertewinkel.nl

Heb je het juiste product gevonden om het ongedierte te bestrijden? Reken het dan snel en veilig af middels iDeal, Mastercard, Visa of Paypal.

Contact met Ongediertewinkel.nl

Heb je een vraag of opmerking en wil je contact opnemen met deze shop? Dat kan middels de volgende contact gegevens. Telefonisch kun je contact opnemen met: 072 - 53 24 507 Stuur je liever een mail? Deze kan naar: [email protected]

Bedrijfsgegevens

Adresgegevens Kantoor & Magazijn Havinghastraat 21, 1817 DA Alkmaar

Ongediertewinkel.nl review, wat is jouw ervaring?

Heb je al eens last gehad van een ongedierte? Heb je die bestreden en ben je er vanaf gekomen? Wij zijn benieuwd naar je verhaal! Indien je een ongedierte bestrijdingsmiddel gebruikt hebt en die gekocht hebt bij Ongediertewinkel.nl zijn wij ook benieuwd naar jouw ervaring en review met deze shop. Heb je je bestelling snel ontvangen? Deed het product wat het moest doen? Laat jouw review en ervaring achter en help andere klanten om snel van hun ongedierte af te komen. Samen ontdekken wij of Ongediertewinkel.nl een goede en betrouwbare webshop voor ongedierte producten is.

Andere bedrijven uit categorie honden en katten vissen, aquaria en vijvers

Waarom kiezen voor ongediertewinkel.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over ongediertewinkel.nl

Is ongediertewinkel.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over ongediertewinkel.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is ongediertewinkel.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector huis, tuin, dier en kantoor en in de subcategorieën: honden en katten vissen, aquaria en vijvers

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar ongediertewinkel.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor ongediertewinkel.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.