Bezwaarmaker.nl

Scoort een 1.0 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van bezwaarmaker.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.bezwaarmaker.nl/.

Wat vind je van bezwaarmaker.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over bezwaarmaker.nl

maurice

moet betalen voor een niet uitgevoerde dienst, had het telefonisch gemeld

ik had vorig jaar een ander bedrijf die bezwaar zou maken over mijn OWZ. Ik wilde dit bedrijf dit jaar ook dat zij mij bezwaar OWZ zouden indienen. Ik kreeg een ongevraagd mail binnen van bezwaarmaker.nl , ik dacht met het zelfde bedrijf was als vorig jaar. Ik kreeg van mijn gemeente een bericht, dat er twee bezwaren binnen waren gekomen en vroegen mij wie het bezwaar moest afhandelen, ik mailde ze dat ik het zelfde indiener van vorig jaar moest worden. ik belde met bezwaarmaker.nl .Om te melden dat zij mijn WOZ bezwaar niet moesten doen, Er werd mij verteld dat ze het niet zouden doen . Ze zijn telefonisch moeilijk te bereiken, laten je 10 minute aan de lijn , terwijl een computer stem zegt dat je zo wordt geholpen. Wordt het iedere verbroken. Ze stuurde mij een nota van50 euro, die ik moet betalen , omdat ik het verzoek bij hun had ingetrokken. Ze mailde dat ze mijn pand hadden laten taxeren en naar de gemeente hadden gestuurd, de gemeente heeft nooit iets ontvangen. Heeft de mijn telefoniste mijn bericht wel gemeld. Geen aanrader

9 maanden geleden gepost

Expert review

bezwaarmaker.nl Review

Ben je een eigen woning bezitter en heb je de WOZ aanslag binnen waar je het niet meee eens bent? Heeft de gemeente je woning een te hoge WOZ toegekend? Je kunt bezwaar maken! Dit hoef je niet zelf te doen. Je kunt gebruik maken van de diensten van Bezwaarmaker.nl om op een makkelijker maar goede manier een bezwaar aan te tekenen.

Bezwaarmaker ervaringen

Waarom zou je kiezen voor Bezwaarmaker? Een van de redenen om te kiezen voor Bezwaarmaker is dat je kosteloos bezwaar kunt maken. Als je bezwaar wordt goedgekeurd dan betaal je minder belasting! Door de grote ervaring en expertise die Bezwaarmaker heeft is de kans op succes groter dan dat je het zelf zou doen. Men is actief in heel Nederland, ongeacht waar je woont kun je dus gebruik maken van hun diensten. De website is makkelijk in gebruik en het hele proces is eenvoudig. Je vult een aantal gegevens in over je woning zoals wat voor type onroerend goed is (is het een woning of een bedrijfspand), gaat het om 1 of meerdere adressen, is het een huurpand en of je het pand recentelijk hebt geërfd. Nadat je deze vragen hebt ingevuld dien je de aanslag gegevens in te vullen. Renenen van bezwaar aan te geven, waarom denk jij dat je gemeente de WOZ te hoog heeft ingeschat. Tot slot voer je je contactgegevens in en kun je de aanvraag insturen waarna Bezwaarmaker aan de slag gaat.
Alles invullen neemt niet meer dan 10 minuten in beslag.

Bezwaar WOZ-waarde maken? Gratis WOZ Bezwaar

Je kunt gratis bezwaar maken via Bezwaarmaker.nl. Dat werkt als volgt. Als je bezwaar wil maken voor een woning is dat gratis. De gemeente vergoedt de gemaakte kosten. Gemiddeld levert dat een besparing op van 272 euro. Bezwaar maken voor de WOZ waarde van een bedrijfspand is ook gratis, de gemeente vergoedt de kosten en de besparing is gemiddeld 272 euro. Bezwaar maken tegen de WOZ waarde met meerdere panden is ook gratis en de gemeente vergoedt hier ook de kosten. Gemiddelde besparing is 381 euro.
Mocht het bezwaar ongegrond worden verklaard, dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor jou.

Bezwaarmaker.nl kosten

Niks, nada, noppes. Het kost jou niks. De gemeente is wettelijk verplicht om gemaakte kosten bij een bezwaar te vergoeden. Het kost jou dus niks. Ben je een eigenaar van een bedrijfspand? Dan rekent Bezwaarmaker 30% van het teveel betaalde OZB belasting in rekening. Is het bedrijfspand verkregen uit erfenis? Dan rekent Bezwaarmaker nog eens 1,5% kosten over het verschil tussen de oude en verlaagde waarde.

Contact met Bezwaarmaker.nl

Heb je een vraag over je bezwaar of wil je meer weten over Bezwaarmaker? Neem dan contact met hen op. Dat kan telefonisch en per mail. Telefonisch is men bereikbaar op 085-7730297. Per mail is contact ook mogelijk. Je kunt dan mailen naar [email protected].

Bezwaarmaker ervaringen, wat is jouw review?

Heb jij al eens bezwaar ingediend tegen de WOZ waarde? Is je bezwaar gegrond verklaart? Of juist niet? Wij lezen graag jouw review en ervaring met Bezwaarmaker. Samen ontdekken wij of Bezwaarmaker een goed en betrouwbaar bureau is om daar je WOZ bezwaar in te dienen.

Waarom kiezen voor bezwaarmaker.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-12-2021

Veel gestelde vragen over bezwaarmaker.nl

Is bezwaarmaker.nl betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over bezwaarmaker.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 1.0.

Waar is bezwaarmaker.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector financiele diensten en in de subcategorieën: (be)sparen en betalen

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar bezwaarmaker.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor bezwaarmaker.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.