Bedrijfs logo van parcelparcel.com

Parcelparcel.com

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Parcelparcel.com

ParcelParcel is een internationaal verzendplatform waarmee je makkelijk en snel pakketten kunt versturen naar meer dan 250 landen wereldwijd. Het platform biedt je de mogelijkheid om verzendopties te vergelijken en te kiezen uit verschillende vervoerders, zoals DPD, FedEx, TNT en DHL. Je kunt zowel internationaal exporteren als importeren.

Het inboeken van een zending bij ParcelParcel is erg eenvoudig. Je kunt gebruik maken van de tariefcalculator om de verzendkosten te berekenen. Hiervoor hoef je geen account aan te maken. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende verzendopties, zoals Classic, Economy, Express en Road. De verzendopties verschillen in snelheid en kosten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een snelle levering binnen 1 werkdag, of voor een voordeligere optie met een langere levertijd.

Een groot voordeel van ParcelParcel is dat je zending altijd te traceren is. Zo kun je precies zien waar je pakket zich bevindt en wanneer het wordt afgeleverd. Daarnaast kun je bij het inboeken van je zending makkelijk een douanefactuur aanmaken, wat het verzendproces nog makkelijker maakt.

ParcelParcel biedt ook speciale verzendopties aan voor het versturen van kunst en zware pakketten. Bij het versturen van kunst wordt er extra aandacht besteed aan de verpakking en het transport, zodat je kunstwerk veilig op de bestemming aankomt. Bij het versturen van zware pakketten kun je gebruik maken van palletverzending.

Een ander voordeel van ParcelParcel is dat je kunt profiteren van lagere invoerrechten door middel van een factuurverklaring. Hiermee kun je aantonen dat de waarde van je zending lager is dan de werkelijke waarde, waardoor je minder invoerrechten hoeft te betalen.

ParcelParcel heeft een uitgebreide kennisbank waarin je informatie kunt vinden over onderwerpen zoals HS-codes, douane informatie en verpakkingsrichtlijnen. Daarnaast biedt het platform ook whitepapers aan over verschillende onderwerpen met betrekking tot internationaal verzenden.

Op de website van ParcelParcel kun je ook succesverhalen lezen van klanten die gebruik hebben gemaakt van het platform. Hieruit blijkt dat ParcelParcel een betrouwbare en efficiƫnte manier is om internationaal te verzenden.

Al met al is ParcelParcel een handige en betrouwbare oplossing voor het versturen van pakketten naar het buitenland. Het platform biedt verschillende verzendopties en vervoerders, waardoor je altijd de beste optie kunt kiezen voor jouw zending. Daarnaast is het inboeken van een zending erg eenvoudig en kun je profiteren van lagere invoerrechten door middel van een factuurverklaring.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews