Bedrijfs logo van hostinger.com

Hostinger.com

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Hostinger.com

Hostinger is een webhostingbedrijf dat een breed scala aan hostingdiensten aanbiedt om aan de behoeften van verschillende soorten websites te voldoen. Ze bieden verschillende hostingplannen aan, waaronder Premium Web Hosting, Business Web Hosting en Cloud Startup.

Het Premium Web Hosting plan is ideaal voor persoonlijke websites. Met dit plan krijg je de mogelijkheid om 100 websites te hosten, onbeperkte bandbreedte en 100 GB SSD-opslag. Je krijgt ook een gratis domeinnaam en onbeperkte gratis SSL-certificaten. Daarnaast biedt Hostinger wekelijkse back-ups, gratis CDN-prestaties en 24/7 klantensupport.

Voor kleine en middelgrote bedrijven is het Business Web Hosting plan een goede keuze. Dit plan biedt dezelfde functies als het Premium Web Hosting plan, maar met meer opslagruimte (200 GB SSD-opslag) en dagelijkse back-ups. Het biedt ook extra functies zoals een dedicated IP-adres en Cloudflare-beschermde nameservers.

Voor eCommerce en bedrijven die op zoek zijn naar geavanceerde hostingmogelijkheden, is het Cloud Startup plan ideaal. Dit plan biedt ruimte voor 300 websites, onbeperkte bandbreedte en 200 GB SSD-opslag. Het bevat ook dagelijkse back-ups, een dedicated IP-adres en Cloudflare-beschermde nameservers.

Hostinger biedt ook verschillende WordPress-opties, zoals Managed WordPress, WordPress Acceleration en WordPress Multisite. Deze opties zijn speciaal ontworpen om WordPress-websites te optimaliseren en te versnellen.

Wat betreft de service en ondersteuning, biedt Hostinger een 30-dagen geld-terug-garantie, 24/7 klantensupport en een uptime-garantie van 99,9%. Ze hebben ook wereldwijde datacenters, wat betekent dat je website snel en betrouwbaar zal zijn, ongeacht waar je doelgroep zich bevindt.

Hostinger heeft een goede reputatie en wordt hoog gewaardeerd door klanten. Ze hebben een Trustpilot-beoordeling van 4.8/5 en hebben meer dan duizend positieve beoordelingen ontvangen. Klanten waarderen vooral de betrouwbaarheid, snelheid en klantenservice van Hostinger.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare webhostingprovider met verschillende hostingopties, goede klantenservice en concurrerende prijzen, is Hostinger zeker het overwegen waard. Hun hostingplannen zijn geschikt voor zowel persoonlijke websites als bedrijven van verschillende groottes. Met hun 30-dagen geld-terug-garantie kun je hun diensten uitproberen zonder risico.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews