Bedrijfs logo van bigbank.nl

Bigbank.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Bigbank.nl
Bij de meeste Nederlandse banken ontvang je tegenwoordig een minimale rente waar je niet al te vrolijk van hoeft te worden. Er gaan zelfs geluiden op dat er een negatieve rente gerekend gaat worden. Bigbank.nl is een aanbieder van spaarproducten zoals deposito's waarbij je een veel hogere rente krijgt dan bij andere banken. Maar hoe weet je of het een betrouwbare online bank is? Lees voordat je klant wordt reviews, ervaringen en eventueel klachten van andere klanten over Bigbank. Samen ontdekken wij of het een betrouwbare online spaarbank is.

BigBank Review

Redenen om te kiezen voor Bigbank.nl zijn onder andere het hogere rendement dan wat je ontvangt van je lokale bank. BigBank rekent geen service of beheerkosten. Keuze uit gegarandeerd termijn sparen of flexibel sparen. De website en de producten zien er aantrekkelijk uit. De rente die je ontvangt bij een depositocontract met looptijd van 1 jaar is al 0,55%. Zet je 10 jaar vast, ontvang je een rente van 1.5%.
Klant worden is eenvoudig. Je vult het online registratieformulier in. Vervolgens moet je als klant geïdentificeerd worden. Dit heeft Bigbank aan een partner uitbesteed (AMP groep). Deze medewerker zal langskomen en u persoonlijke identificeren. Zodra je als klant bent geïdentificeerd kun je een depositocontract afsluiten. Binnen 10 dagen na aanmaken van het deposito contract dien je het depositobedrag over te maken. Zodra het bedrag binnen is ontvang je een bevestigingsmail en is het contract actief en krijgt u er rente over.

Bigbank.nl depositocontracten en flexibel sparen

Bigbank biedt de volgende producten en diensten aan: depositocontracten en flexibel sparen. Depositocontracten hebben wij hierboven al behandeld. Met Flexibel sparen ontvang je een variabele rente, welke hoger is dan bij je normale bank. Je kunt je spaargeld elk moment bijvullen of opnemen. Ook is dit product totaal kosteloos. Het maximale saldo op de rekening is 100 duizend euro en moet op persoonlijke naam. Spaarrekening op meerdere namen is niet mogelijk.

Bigbank.nl depositogarantiestelsel

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je geld kwijt bent. Tot 100.000 euro is per persoon gedekt volgens EU richtlijnen. Bigbank heeft drie maal de voorgeschreven kapitaal reservers, waardoor ze een eventuele klap kunnen opvangen.

Contact opnemen met Bigbank.nl

Heb je een vraag over een financieel product of over je rekening en wil je contact opnemen met BigBank? Je kunt contact opnemen met telefoonnummer 020 2626 962. Bigbank is op werkdagen bereikbaar van 8 tot 17.00 uur. Stuur je liever een email? Stuur deze dan naar [email protected].

Bigbank.nl reviews en ervaringen

Heb jij al een rekening geopend bij BigBank? Hoe heb je dat ervaren en ging het allemaal eenvoudig? Laat jouw review, ervaring of klacht over BigBank achter en help toekomstige spaarders een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij hoe betrouwbaar BigBank is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews