Bedrijfs logo van jawel.nl

Jawel.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Jawel.nl
Voor veel mensen is het bijzonder populair om op zoek te gaan naar koopjes, maar wat dacht je dan van trucjes om op je vaste kosten te besparen? Deze bestaan zeker en daarbij is Jawel.nl een van de initiatieven die jou hiermee kunnen helpen. Jawel.nl doet er namelijk nog een schepje bovenop door te beloven dat er tot 1350 euro per jaar aan besparingen te wachten staan op jou en laten we eerlijk zijn: dat zou wel lekker mooi meegenomen zijn. Maar hoe betrouwbaar is Jawel.nl en kunnen ze deze belofte eigenlijk wel waarmaken? Heb je zelf al ervaring met Jawel.nl en wil je je ervaringen met anderen delen? Op deze pagina kan je anderen helpen bij het maken van de juiste keus, maar je kan ook juist lezen wat de reviews, klachten en beoordelingen zijn.

Jawel.nl review

Besparen op Energie, Sim Only, Internet en tv, WOZ, Verzekeringen, Zorgverzekering, Hypotheek, Lenen, Belasting- en inkomenstips, Private lease auto, Private lease E-bike, Tankpas. Dit zijn alle mogelijkheden die Jawel.nl bied waar je waarschijnlijk op kan besparen en daarbij helpen ze je met de juiste aanbiedingen. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden voor een van de abonnementen die ze bieden. Al meer dan 400.000 huishoudens zijn je voor gegaan en dat is ook niet gek: want door de aanbiedingen van Jawel.nl krijg je echt wel op een van de vaste kosten die je hebt een goede aanbieding waar je op kan besparen.

Jawel.nl betaalmogelijkheden

Eenvoudig en veilig betalen kan via Jawel.nl met de volgende mogelijkheden: Overschrijving of op basis van automatische incasso

Contact opnemen met Jawel.nl

Het kan zijn dat je misschien eerst wil weten hoe zo'n abonnement dan precies werkt en wat je er voor kan krijgen. Maar het kan ook zijn dat je algemene vragen hebt los van het abonnement. Hoe dan ook, als je contact wil opnemen met Jawel dan kan dat op de volgende manieren.

Bedrijfsnaam: VDZ Geldzaken B.V.
Handelsnaam: Jawel.nl
Bezoekadres: Hazenweg 110, 7556 BM te Hengelo
Telefoon: 088 – 444 3333
E-mail: [email protected]

Jawel.nl reviews en ervaringen

Heb je al eens eerder ervaring met het besparen op je kosten via Jawel.nl? Was deze ervaring goed, slecht of wat kan je er precies over zeggen? Dan vernemen wij graag hoe je dat hebt ervaren. Deel jouw review, ervaring, beoordeling of klacht op Reviewdesk en help andere mensen die willen besparen op vaste kosten een goede keuze maken. Samen ontdekken wij of Jawel.nl betrouwbaar is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews