Bedrijfs logo van yellowbrick

Yellowbrick

1.31

64 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Yellowbrick
Je auto parkeren, zoeken naar klein geld en een parkeermeter kan tot de verleden tijd behoren. Het kan allemaal een stuk makkelijker dankzij Yellowbrick! Deze app is gekoppeld aan je autokenteken, dankzij de GPS in de app herkent de applicatie bij welke parkeerzone je bent. Je bevestigt de parkeerzone en de teller begint te lopen. Zo betaal je nooit te veel of te weinig en voorkom je parkeer boetes! Lees op deze pagina de werkwijze, kosten, ervaringen en reviews van Yellowbrick.

Simpel en snel parkeren

Gebruik je nog muntgeld om te betalen voor je parkeer plek? Vervelend als je het geld niet gepast hebt en daardoor te veel betaald. Dit probleem lost Yellowbrick op. Dankzij de app wordt precies bijgehouden hoe lang je geparkeerd stond en je betaald alleen voor de werkelijke kosten. Nooit meer te veel betalen dus!
Je start en stopt de parkeer tijd met je mobiele telefoon!

Voordelen Yellowbrick

Behalve gemak en eenvoud biedt Yellowbrick ook de volgende voordelen:
  • Je kunt bij meer dan 160 ParkBee locaties parkeren
  • Je kunt bij meer dan 150 QPark locaties parkeren
  • Je wordt op de hoogte gehouden van je parkeeractie met de ParkAlert zo vergeet je nooit meer dat de meter loopt
  • Met 5% korting bij Schiphol parkeren
  • Extra voordelen bij auto verhuurders zoals Herts

Tarieven Yellowbrick

Yellowbrick geeft je de keuze uit drie verschillende pakketten, namelijk: flex, basic en unlimited.
Flex pakket is voor gebruikers die kort parkeren buiten de randstad.
Basic pakket is voor gebruikers die parkeren tegen een vast laag tarief.
Unlimited pakket is voor gebruikers die onbeperkt lang willen parkeren tegen een wekelijks tarief.
Het verschil in de pakketten is onder andere de hoogte van de transactie kosten.

Contact met Yellowbrick.nl

Heb je een vraag over een parkeeractie, ParkAlert of over de app? De klantenservice is dagelijks van 9 uur tot 18 uur bereikbaar op telefoonnummer 0900 2006999. Telefoonnummer voor starten en stoppen van een parkeertransactie is 0882742536.
Heb je een noodgeval? Dan kun je Yellowbrick bellen op telefoonnummer 09002007999 
Whatsapp telefoonnummer is 0613689781

Yellowbrick B.V.

H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht
Email adres: [email protected]

Kortingscode Yellowbrick

Er is momenteel geen kortingscode bekend van Yellowbrick.

Yellowbrick betaalmogelijkheden

De parkeerkosten dien je te betalen door middel van automatische incasso of per creditcard.

Reviews Yellowbrick, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij jouw auto geparkeerd middels de parkeer app van Yellowbrick? Dan ben ik heel benieuwd naar jouw ervaringen met hen! Hoe ging de registratie van je auto in hun app, was het makkelijk of juist niet? Hoeveel kosten moest je betalen? Is de app gebruiksvriendelijk?
Deze en meer vragen kun je vermelden in je review over Yellowbrick. Laat je review achter en help toekomstige parkeerders de juiste parkeer app te kiezen. Samen ontdekken we of Yellowbrick een betrouwbare parkeer app is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Mark -

Meest populaire review

Review

Maak.al.jaren gebruik van de Yellowbrick app, maar na update van april een compleet waardeloze app geworden. Onoverzichtelijk, nutteloze functies, zones worden niet of nauwelijks gevonden. Van een goedwerkende eenvoudige app naar een compleet waardeloze app hoe krijg je het voor elkaar. Ik ga op zoek naar een andere parkeerapp.

J. -

Review

Yellowbrick is een grote oplichtersbende. Als je telefonisch contact zoekt wordt de haak er naast gegooid en hoor je op de achtergrond gespreksgeluiden in gillende kinderen. Waardeloze dienst dus wees gewaarschuwd. Wegwezen bij deze oplichters.

je moeder -

Review

GEBRUIK DIT NIET, frauduleuze organisatie.

Jo -

Review

Ik heb eerder nooit problemen gehad met Yellowbrick. De laatste twee weken compenseren echter alles. Inmiddels heb ik twee boetes omdat de app niet naar behoren werkt. De gemeente wijst naar Yellowbrick. Yellowbrick wijst terug naar jou. €150,- armer. Na een half uur in de wacht bij de klantenservice zeggen ze dat het mijn eigen probleem is. Ik zou de oude app hebben en moest maar een screenshot hebben gemaakt. Wie gaat er vanuit dat je dit systeem niet kunt vertrouwen?! Wie gaat er nou uit wantrouwen van alles wat hij digitaal doet een screenshot maken?!

Kees -

Review

Heeft er al iemand voor de rechter gestaan nadat yellowbrick een onterechte incassoprocedure heeft gevoerd?

AK -

Review

App update werkt niet wachtwoord opvragen /resetten werkt niet. Tel. Helpdesk na 45 min nog geen contact

Pino Gorin -

Review

Nieuwe app is verschrikkelijk!

Menno -

Review

Nu 4x gebruik gemaakt van Yellow Brick. Hierdoor heb ik 3x een boete van €70,- of meer gekregen. De ene keer krijg je storing de andere keer hebben ze alles wel op orde en krijg je alsnog een boete. Zowel telefonisch als over de email is de klantenservice compleet kansloos slecht. Geen enkele persoon is bereid je te helpen en hoe dan ook: het is niet de schuld van Yellow Brick. Als je vraagt een supervisor te mogen spreken wordt dit niet gehonoreerd. Want: het is niet onze schuld. Na €250 euro kwijt te zijn aan boetes voor DRIE KEER PARKEREN stop ik met dit waardeloos slechte bedrijf en koop voortaan lekker weer een kaartje. En ik adviseer jullie het zelfde te doen.

Rob -

Review

Update is een grote misser. Ons bedrijf gaat over op Parkmobile

M Moolhuizen -

Review

Zeer slecht bedrijf ben al ruim 2mnd bezig om uit het systeem te worden verwijderd. 7 mails 3 keer gebeld en steeds zelfde automatische mail terug. Je komt er niet van af. Pas op wees gewaarschuwd. Begin er niet aan.

Anita -

Review

Misschien extra mensen in dienst nemen om alle klachten te behandelen?? Sinds de nieuwe app gedoe met de parkeertransacties. App loopt vast, transactie blijft vervolgens lopen terwijl je uitgebeld bent... Vette rekening als gevolg en geen fatsoenlijk antwoord van Yellowbrick. Ik storneer de incasso en ga stappen ondernemen tegen dit malafide bedrijf

Fred rasenberg -

Review

Geachte heer mevrouw ik heb al meerdere keren getracht om yellowbrick op te zeggen maar jullie zijn niet te bereiken als ik telefonisch contact opneem op wat voor tijd dan ook krijg ik een bandje met de mededeling dat wegens drukte de wachttijd minimaal een uur bedraagt een beetje raar vindt u ook niet HET is te belachelijk voor woorden ik raad dan ook iedereen aan om niet in zee te gaan bij yellowbrick mijn ervaring is zeer slecht aangezien ik al verschillende keren heb opgezegd maar toch nog steeds geld van mijn rekening afgeschreven wordt Dit is in mijn ogen pure oplichterij grtjes van een boze klant

Lida -

Review

Was altijd tevreden maar sinds update april2022 niet meer. Zo slecht en traag, ik ga overstappen naar een andere aanbieder.

Don patron -

Nvt

Review

Vernieuwde app werkt niet goed, voorheen nooit problemen gehad.

Remco -

Review

Razendsnel parkeren zonder moeite. Ik weet nog hoe vervelend het was als je geen klein geld bij je had en ook niet in je auto had liggen. Of je moet geluk hebben ergens snel te kunnen wisselen of je moet verder lopen en een boete riskeren!! Yellowbrick is een van de eerste apps die ik installeer op een nieuwe telefoon. Kosten vallen reuze mee en het gemak is ontzettend groot. TOP

Hennie -

Review

Yellowbrick is waardeloos geworden na de laatste wijzigingen. Inbellen loopt steeds vast en is heel traag . Heel jammer. Is was klant vanaf het begin maar ga nu overstappen. Ik snap niet dat de ANWB er niets aan doet.

Danny -

Review

Stem van YellowBrick parkeer telefoonnummer is niet te verstaan. Oude manier was wel makkelijker.

Orlando -

Review

App is ongelofelijk traag, je moet bij iedere actie vaak langer dan een minuut wachten voor je een vervolg actie kunt uitvoeren om tot betaald parkeren te kunnen komen. Ruk!

Dennis -

Review

Waardeloos na de update. Ongekend traag…

Donald van Dommelen -

Review

Wat een drama. Nieuwe app is ongelofelijk slecht, inmiddels een bekeuring verder omdat de app de transactie niet verwerkt heeft. Al meerdere malen ervaren dat bij afmelden van een parkeeractie er opnieuw moest worden ingelogd en de lopende actie er niet meer was. Na meer dan 10 jaar Yellowbrick stop ik er mee, er zijn vast wel betere parkeerapos.

Roel -

Review

Sinds de update van Yellowbrick heb ik minimaal 180 Euro voor niets betaald. Eé'n keer aangemeld voor een parkeeractie, echter werkte Yellowbrick niet goed. Boete voor parkeren zodoende. Op 10 juli en 14 juli heb ik Yellowbrick na een korte parkeeractie afgesloten. Omdat ik geen vertrouwen heb in het systeem, heb ik dit extra gecontroleerd en 2 keer de parkeeractie beeindigd. Uiteindelijk is voor deze 2 dagen de meter door blijven lopen, waardoor ik 100 Euro parkeergeld moest betalen. Na 40 minuten kreeg ik contact met klantenservice, die aangaf dat er geen storingen bekend zijn, waardoor ik geen restititutie krijg. Dit terwijl ik het met mijn belgegevens kan bewijzen. Yellowbrick raad ik bij iedreen af, wat een enorm slecht systeem!

Tjanska -

Review

Zeer slecht!!!! De klantenservice is niet bereikbaar. Mailtjes, whatsappjes en messenger worden niet beantwoord. Yellowbrick krijgt van mij helemaal geen ster!!!!

Teus Vermeer -

Review

Na jarenlang een trouwe klant te zijn geweest zonder problemen, nu een ontevreden klant die gaat stoppen met Yellowbrick. Echt ik weet niet wat er is gebeurt met Yellowbrick maar nu alleen maar problemen, teveel om op te komen maar kort samengevat ik betaal veel te vaak voor parkeerfaciliteiten die ik niet heb aangemeld of niet kan afmelden. Klantenservice is onbereikbaar of je krijgt totaal geen terugkoppeling en zeker geen geld terug. Neigt naar oplichting. Ga nu Parkmobile proberen.....!!!

Jessica -

Review

Ik krijg nog 85 euro van ze. Beloofd om dit over te maken, niets ontvangen. Oplichters.