Bedrijfs logo van totalbodyshop.nl

Totalbodyshop.nl

1.25

1 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Totalbodyshop.nl

Is totalbodyshop.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij totalbodyshop.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. totalbodyshop.nl is actief in de categorie Dieet & gezond en verder ook te vinden in de subcategorie vitamines en supplementen.

Waarom kiezen voor totalbodyshop.nl?

Je kunt gerust bij totalbodyshop.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met totalbodyshop.nl

Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met totalbodyshop.nl..

Jouw ervaringen en review over totalbodyshop.nl

Hoe heb je het bestellen bij totalbodyshop.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of totalbodyshop.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt totalbodyshop.nl overzichzelf?

Nog weinig.... Wees de eerste om iets over totalbodyshop.nl iets te zeggen.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Richard Hadderingh -

Review

Bij Total bodyschop 2 flessen Stacker2 Amino Liquid besteld en tot mijn grote spijt 1 fles geleverd gekregen. Ik heb 4 gemaild en 2 keer hun contactformulier op de site ingevuld. Reageren nergens op. Ook 4 keer gebeld maar niemand neemt op. Kortom totally geflest. Duurste fles aminozuren ooit (46 euro). Ze zeggen aangesloten te zijn bij Trusted shops. Maar ik twijfel daar ernstig aan. Mijn bestelling staat op niet op de website van trusted shops waardoor ik geen review kan achterlaten. Ik heb sterk de indruk dat de reviews dan ook fake zijn. Zeer spijtig dat ze zo met hun klanten omgaan.