Bedrijfs logo van rederij de nederlanden

Rederij de nederlanden

Omschrijving bedrijf

Over Rederij de nederlanden

Bij Rederij de Nederlanden kun je Amsterdam op een unieke manier ontdekken: vanaf het water. Met een breed scala aan boten, arrangementen en all-inclusive opties, biedt Rederij de Nederlanden voor ieder wat wils.

De boten van Rederij de Nederlanden variëren van sfeervolle trekschuiten tot comfortabele citytenders en klassieke salonschepen. Alle boten zijn voorzien van alle gemakken en worden bemand door ervaren schippers en bemanning. Bij mooi weer kan het dak worden geopend, zodat je optimaal kunt genieten van de omgeving. Mocht het wat kouder worden, dan kunnen de luiken worden gesloten en de verwarming worden aangezet. Met de stille elektrische motor is het genieten van het rustige kabbelende water.

Naast de verschillende boten, biedt Rederij de Nederlanden ook een breed scala aan all-inclusive arrangementen. Je kunt kiezen uit lunch-, borrel- en buffetarrangementen, waarbij alles voor je geregeld wordt tegen een vaste prijs per persoon. Mocht je liever een vaartocht op maat willen, dan kun je in overleg met het team van Rederij de Nederlanden een persoonlijk arrangement samenstellen.

Rederij de Nederlanden streeft naar de hoogste kwaliteit in alles wat ze doen. Het ervaren en toegewijde team staat klaar om aan al je behoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke ervaring hebt. Of je nu een romantische date hebt, een gezellige borrel wilt organiseren of een bedrijfsuitje plant, bij Rederij de Nederlanden ben je aan het juiste adres.

Als je Amsterdam op een unieke manier wilt beleven, dan is een vaartocht met Rederij de Nederlanden zeker een aanrader. Geniet van de prachtige grachten, historische gebouwen en bruggen, terwijl je ontspannen over het water vaart. Met de vele arrangementen en boten is er altijd wel een optie die bij jouw wensen past.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Rederij de Nederlanden via telefoon of e-mail. Het vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke vaartocht door Amsterdam.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews