Bedrijfs logo van eo eva

Eo eva

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Eo eva

EO-Acties.nl is de website van de Evangelische Omroep (EO) waarop verschillende acties en aanbiedingen te vinden zijn voor abonnementen op christelijke tijdschriften en lidmaatschappen van de EO. Op de website is onder andere informatie te vinden over het tijdschrift Visie, het vrouwenblad Eva, het jongerenmerk BEAM en het christelijke televisieprogramma Nederland Zingt.

Als bezoeker van de website kun je bijvoorbeeld een jaarabonnement op Visie afsluiten met een flinke korting of een leuk welkomstcadeau. Visie is het grootste christelijke magazine van Nederland en staat vol inspirerende en hoopvolle verhalen over leven en geloven, christelijk nieuws, mediatips en recensies, lezersaanbiedingen en kinderpagina's. Je kunt ook een gratis proefexemplaar van Visie aanvragen.

Voor abonnees van het vrouwenblad Eva zijn er ook diverse aanbiedingen te vinden op EO-Acties.nl. Zo kun je bijvoorbeeld een jaarabonnement op Eva afsluiten met korting en krijg je als abonnee onder andere het extra dikke Eva-magazine zes keer per jaar, 25% korting op Eva's online trainingen, altijd korting op Eva-evenementen en de wekelijkse Eva-nieuwsbrief. Je kunt ook losse nummers van Eva bestellen.

Op de website kun je daarnaast lid worden van de EO voor een bedrag van €20 per jaar. Als lid draag je bij aan het vertellen over Jezus in heel Nederland en maak je het mogelijk dat de EO programma's zoals Ik mis je kan maken. Ook kun je de EO extra steunen door een gift te geven.

Jongeren kunnen lid worden van BEAM, het jongerenmerk van de EO, voor €20 per jaar. Als lid krijg je onder andere vier keer per jaar gratis het BEAM Magazine, exclusieve toegang tot BEAM-evenementen en vette BEAM-WEAR. Ook kun je een gratis proefexemplaar van het BEAM Magazine aanvragen.

Tot slot kun je op EO-Acties.nl ook vriend worden van Nederland Zingt en profiteren van vriendenvoordelen zoals 50% korting op je kaartje voor de Nederland Zingt Dag en de mogelijkheid om elk jaar de nieuwste Nederland Zingt Dag-cd aan te vragen.

Al met al biedt EO-Acties.nl verschillende mogelijkheden voor christelijke tijdschriftabonnementen, lidmaatschappen en donaties aan de EO. De website is overzichtelijk opgezet en de informatie is duidelijk en makkelijk te vinden.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews