Bedrijfs logo van brand new day

Brand new day

1.0

1 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Brand new day
Een appeltje voor de dorst is waar tegenwoordig iedereen over nadenkt om er zeker van te zijn dat je straks als je de pensioenleeftijd hebt bereikt wel voldoende hebt om van te genieten. In dat geval heb je enorm veel mogelijkheden: je kan zelf beleggen en sparen, je kan geloven dat je pensioen wel goed komt of je kan ervoor kiezen om een pensioenrekening te openen bij Brand New Day. Heb jij al ervaring met Brand New Day en wil je dit delen met anderen? Of wil je juist ervaringen, beoordelingen en reviews lezen op deze pagina van anderen die al ervaring hebben met platform? Dat kan allemaal op deze pagina!

Doenpensioen a.s.r

Per 1 april 2022 is de naam gewijzigd van Bedrijfspensioen van Brand New Day naar Doenpensioen van a.s.r

Brand New Day Review

BrandNewDay is een van de bekendste platformen waarbij je door middel van beleggen en sparen voor particulieren en bedrijven ervoor kan zorgen dat je veel meer rendement krijgt over het geld dat je hebt. Zo kan je maandelijks een bedrag inleggen en dit wordt dan voor jou in fondsen en aandelen belegt. De gemiddelde rendement is, volgens velen, rond de 7% per jaar en dat is toch wel fors beter dan de 0% die je nu krijgt bij je bank. Kortom, Brand New Day is een van de alternatieven die je kan gebruiken om mogelijk meer rendement te krijgen over je geld en dat is precies waar veel gebruik van maken.

BrandNewDay.nl online pensioen (sparen en belegggen voor particulieren en bedrijfspensioen) - Nieuwe naam Doenpensioen van a.s.r pensioenen

Pensioenrekening-beleggen, Beleggingsrekening, Pensioenrekening-sparen, Spaarrekening, Lijfrente-uitkering, Kinderrekening, ZZP Pensioen-rekening, dit zijn alle mogelijkheden die Brand New day biedt. Het is aan jou om te bekijken welke keus je wil maken. Bij een pensioenrekening moet je rekening houden dat dit voor later is en dat je hier niet aan mag zitten. Dat betekent dat je dus alleen geld moet inleggen waarvan je zeker weet dat je dit de komende tientallen jaren niet nodig zal hebben. Wanneer je normaal wil beleggen en sparen dan is dit altijd mogelijk en dan kan je ook altijd gewoon bij je geld. Kortom: bekijk de website van BrandNewDay.nl en bekijk welk product het beste bij jouw situatie zal passen.

Brand New Day normaal beleggen en sparen

BrandNewDay is meer dan alleen maar je pensioen en denken aan late,, bij Brand New Day kan je namelijk ook beleggen en sparen. We zien hier over 10 jaar tijd goede resultaten, waarbij er zelfs een rendement van meer dan 7%+ gehaald kan worden. Afhankelijk van het risico dat je wil nemen zal je minder of meer rendement kunnen behalen via dit platform. Bekijk Brand New Day per direct en zie of dit past bij wat je precies wil in het leven!

BrandNewDay.nl depositogarantiestelsel

BrandNewDay valt onder het depositogarantiestelsel, wat betekent dat alles tot 100.000 euro vergoed zal worden als Brand New Day failliet zal gaan door de Nederlandse Bank. Dus je bent niet al je geld kwijt en dat is fijn. Je kan besluiten om je geld te spreiden over meerdere pensioenrekeningen zoals Brand New Day om je risico te verkleinen.

BrandNewDay fondsen en aandelen

Niet alleen het online pensioen is een van de mogelijkheden bij Brand New Day, maar je kan ook gewoon normaal laten beleggen in fondsen en aandelen. Zo kan je wat parameters aangeven waar en hoe je dit wil doen om nog meer rendement te halen. Zo kan je ook aangeven dat je veel, gemiddeld of weinig risico wil nemen in het beleggen in fondsen en aandelen.

Contact opnemen met Brand New Day

We snappen maar al te goed als je nog vragen hebt voor de klantenservice van Brand New Day. Het is dan ook vrij eenvoudig om contact op te nemen met BrandNewDay (gelukkig maar). Je kan op de volgende manieren contact opnemen met Brand New Day.

Klantenservice:

020 - 75 85 310 (maandag t/m vrijdag 08.00 - 21.00 uur, weekend: 10.00 - 17.30 uur)
[email protected]

Informatieservice:

020 - 75 85 300 (maandag t/m vrijdag 08.00 - 21.00 uur, weekend: 10.00 - 17.30 uur)
[email protected]

Adviseursservice:

020 - 75 85 330 (maandag t/m vrijdag 08.00 - 21.00 uur, weekend: 10.00 - 17.30 uur)
[email protected]

BrandNewDay reviews en ervaringen

Heb jij al een rekening geopend bij Brand New Day? Hoe heb je dat ervaren en ging het allemaal eenvoudig? Laat jouw review, ervaring of klacht over BrandNewDay achter en help toekomstige spaarders een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij hoe betrouwbaar BrandNewDay is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Prive -

Meest populaire review

Review

Ik heb er een spaarrekening lopen. Die blokkeren ze als je een beleggingsrekening wilt openen, totdat je alle stappen hebt doorlopen. Ik wilde 31-12 nog geld storten op mijn spaarrekening maar die zag ik niet meer. Bij navraag bevestigen ze dat toegang bestaande rekening niet meer zichtbaar is totdat je alle stappen voor de beleggingsrekening is doorlopen. Eigenlijk chantage, of klantjes pesten. Nu is mijn reserveringsruimte niet meer volledig te benutten. Heel slecht. Stom dat ik niet gewoon bij mijn eigen bank ben gegaan.