Bedrijfs logo van goossenswonen.nl

Goossenswonen.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Goossenswonen.nl

Goossens Wonen is een meubelwinkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van kwaliteitsmeubelen voor de woonkamer, slaapkamer en tuin. Met 25 winkels in Nederland, Belgi├ź en Duitsland is het een van de grootste meubelketens in de Benelux. De winkels van Goossens Wonen hebben een eigentijdse uitstraling en bieden een breed assortiment aan meubelen.

Het assortiment van Goossens Wonen bestaat uit banken, stoelen, tafels, kasten, lampen, vloerkleden en woonaccessoires. De meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals landelijk, modern, industrieel en Scandinavisch. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde meubelmerken, zoals Henders & Hazel, Stressless en XOOON.

Bij Goossens Wonen staat kwaliteit hoog in het vaandel. De meubelen worden dan ook zorgvuldig geselecteerd op basis van materialen, afwerking en duurzaamheid. Het bedrijf biedt dan ook garantie op al haar meubelen. Daarnaast biedt Goossens Wonen ook een bezorg- en montageservice aan, waarbij de meubelen thuis worden bezorgd en geïnstalleerd.

Naast het aanbieden van meubelen, hecht Goossens Wonen ook veel waarde aan klanttevredenheid. Het bedrijf heeft een klantenservice die zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar is voor vragen en opmerkingen. Daarnaast is er ook een live chat beschikbaar op de website. Op de website is er ook een sectie met veelgestelde vragen te vinden, waar klanten snel en gemakkelijk antwoorden kunnen vinden op hun vragen.

Al met al is Goossens Wonen een meubelwinkel die zich onderscheidt door haar kwaliteitsmeubelen, breed assortiment en klantvriendelijke service. Met haar uitgebreide netwerk van winkels en haar online aanwezigheid biedt het bedrijf haar klanten een uitstekende winkelervaring.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews