Bedrijfs logo van stekkies

Stekkies

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Stekkies

Stekkies is een online platform dat mensen helpt bij het vinden van een huurwoning. Ze maken het zoeken naar een woning makkelijker door meer dan 250 huurwebsites elke minuut te scannen en je binnen 60 seconden een notificatie per mail of WhatsApp te sturen zodra er een nieuwe woning beschikbaar is die aan jouw criteria voldoet.

Het platform heeft al meer dan 7500 gebruikers succesvol gematcht aan een huurwoning. Veel gebruikers zijn tevreden over de service van Stekkies. Ze vinden het fijn dat Stekkies hen meer opties stuurt dan ze zelf zouden kunnen vinden en dat het zoeken naar een woning een stuk makkelijker wordt door de relevante matches die ze ontvangen. Ook het feit dat ze als eerste kunnen reageren op woningen wordt als een groot voordeel gezien.

Hoe werkt Stekkies precies? Het enige wat jij hoeft te doen is je zoekcriteria doorgeven aan Stekkies. Vervolgens gaan zij aan de slag en zoeken ze op meer dan 250 verhuurwebsites naar woningen die aan jouw criteria voldoen. Zodra ze een geschikte woning vinden, sturen ze je een mail met de details van de woning. Op deze manier ben jij altijd als eerste op de hoogte van nieuwe woningen en kun je direct reageren en een bezichtiging plannen. Dit bespaart je veel tijd en moeite, omdat je niet zelf alle huurwebsites hoeft af te struinen.

Stekkies biedt verschillende abonnementen aan, variƫrend van 1 maand tot 3 maanden. De kosten van een abonnement zijn redelijk, gezien de tijd en moeite die je bespaart door gebruik te maken van de diensten van Stekkies. Mocht je binnen 14 dagen niet tevreden zijn met het product, dan kun je altijd je geld terugkrijgen door een mail te sturen naar [email protected]

Kortom, Stekkies is een handig platform voor mensen die op zoek zijn naar een huurwoning. Ze maken het zoeken naar een woning makkelijker en besparen je veel tijd en moeite door meer dan 250 huurwebsites voor je af te zoeken en je als eerste op de hoogte te stellen van nieuwe woningen. Veel gebruikers zijn tevreden over de service van Stekkies en raden het platform aan.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews