Bedrijfs logo van allianz direct

Allianz direct

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Allianz direct

Allianz Direct is een online verzekeringsmaatschappij die verschillende verzekeringen aanbiedt, waaronder autoverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. Het bedrijf staat bekend om zijn scherpe premies en uitgebreide dekking.

Een van de voordelen van Allianz Direct is dat je eenvoudig en snel een premie kunt berekenen. Binnen 20 seconden vul je je gegevens in en zie je direct hoeveel je kunt besparen. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende pakketten die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Het afsluiten van een verzekering gaat snel en gemakkelijk, binnen 3 minuten is alles geregeld.

Allianz Direct wordt hoog gewaardeerd door klanten. Op Independer krijgt het bedrijf een gemiddelde beoordeling van 4 sterren, gebaseerd op 26.453 reviews. Klanten zijn tevreden over de snelle service en de voordelige premies.

Wat Allianz Direct onderscheidt van andere verzekeraars is dat klanten gemiddeld €225 per jaar kunnen besparen op een autoverzekering. Dit is gebaseerd op een vergelijking van de premies van Allianz Direct met meer dan 30 andere verzekeraars, waaronder ANWB, Inshared, Univé en Ohra. De besparing verschilt per dekking, maar bij alle dekkingen is er een aanzienlijk voordeel te behalen.

Naast het aanbieden van verzekeringen zet Allianz Direct zich ook in voor maatschappelijke doelen. Het bedrijf is partner van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, dat zich inzet voor kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld. Allianz Direct ondersteunt dit fonds, zodat alle kinderen de kans krijgen om actief te zijn en deel te nemen aan sportieve en creatieve activiteiten.

Al met al is Allianz Direct een betrouwbare en klantgerichte verzekeraar met scherpe premies en uitgebreide dekkingen. Of je nu op zoek bent naar een autoverzekering, woonverzekering, reisverzekering of aansprakelijkheidsverzekering, bij Allianz Direct kun je snel en eenvoudig de juiste verzekering afsluiten. Door de hoge klantwaardering en de mogelijkheid om flink te besparen op je premie, is Allianz Direct zeker het overwegen waard.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews