Bedrijfs logo van eigen huis & interieur abonnementen

Eigen huis & interieur abonnementen

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Eigen huis & interieur abonnementen

Eigen Huis & Interieur is een tijdschrift dat je zes keer per jaar meeneemt in de wereld van eigentijdse interieurs en trends. Het tijdschrift biedt uitgebreide woonreportages met meer dan 100 pagina's, waarin enthousiaste eigenaren en architecten vertellen over hun huis. De reportages worden ondersteund door paginagrote beelden die voor verrassende momenten zorgen.

Het tijdschrift brengt verslag uit over jong talent, opvallende ontwerpen en nieuwe merken. Daarnaast biedt het tijdschrift stijlanalyses van specialisten, interviews en citytrips die je hart sneller doen slaan. Het doel van Eigen Huis & Interieur is om je woonplezier compleet te maken door inspiratie te bieden en je op de hoogte te houden van de laatste woonnieuwtjes.

Het tijdschrift is verkrijgbaar in de winkel en wordt ook aangeboden als abonnement. Met een abonnement ontvang je zes keer per jaar het tijdschrift thuis. Daarnaast kun je ook kiezen voor een abonnement met korting.

Naast het tijdschrift kun je ook inspiratie opdoen via de website van Eigen Huis & Interieur. Hier vind je nieuwsartikelen, interviews en reportages. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen.

Eigen Huis & Interieur is onderdeel van DPG Media B.V., een mediabedrijf dat verschillende tijdschriften en websites uitgeeft. Het tijdschrift heeft een eigentijdse en inspirerende uitstraling en richt zich op mensen die geïnteresseerd zijn in interieur en design.

Kortom, Eigen Huis & Interieur is een tijdschrift en website die je meeneemt in de wereld van eigentijdse interieurs en trends. Met uitgebreide woonreportages, interviews en inspirerende beelden biedt het tijdschrift inspiratie en informatie voor liefhebbers van interieur en design. Of je nu op zoek bent naar nieuwe ideeën voor je eigen huis of gewoon geïnteresseerd bent in de laatste trends, Eigen Huis & Interieur biedt een bron van inspiratie.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews