Bedrijfs logo van opklapbedonline.nl

Opklapbedonline.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Opklapbedonline.nl

Opklapbedonline.nl is een webwinkel waar je opklapbedden kunt kopen. Ze bieden een ruim assortiment aan eenpersoons- en tweepersoons opklapbedden in verschillende uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor opklapbedden met een kast, bank, bureau, tafel of stapelbed. Daarnaast hebben ze ook elektrische opklapbedden in het assortiment.

Bij opklapbedonline.nl kun je jouw opklapbed gespreid betalen, waardoor je al vanaf €0,95 per nacht kunt slapen. Ze bieden ook gratis levering en montage aan. Het is mogelijk om de opklapbedden zelf te monteren. Als je hiervoor kiest, krijg je €50,00 korting op je bestelling met de code MONTAGE. Als je betaalt met iDeal, krijg je ook €50,00 korting op je bestelling.

Opklapbedonline.nl geeft op alle opklapbedden die zij monteren minimaal 3 jaar garantie. Bij zorgvuldig gebruik hebben deze opklapbedden een levensduur van tientallen jaren. Ze voldoen aan de Europese kwaliteitsstandaarden.

Bij opklapbedonline.nl kun je terecht voor opklapbedden op maat. Of je nu op zoek bent naar een eenpersoons of tweepersoons opklapbed, horizontaal of verticaal, bij opklapbedonline.nl vind je het allemaal. Ze hebben ook regelmatig acties en voordelen, dus het is de moeite waard om hun website in de gaten te houden.

Als je een opklapbed koopt bij opklapbedonline.nl, nemen ze binnen drie werkdagen contact met je op ter bevestiging en om eventuele informatie door te koppelen. Één tot twee weken voordat ze jouw opklapbed komen leveren en monteren, nemen ze telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Als je gebruik maakt van hun betaalmethode SprayPay, ontvang je 1 maand na je bestelling de eerste incassering van je bestelling.

Al met al is opklapbedonline.nl een betrouwbare webwinkel waar je terecht kunt voor een ruim assortiment aan opklapbedden. Ze bieden gespreid betalen, gratis levering en montage, en hebben een uitstekende garantie. Hun opklapbedden voldoen aan de Europese kwaliteitsstandaarden en hebben een lange levensduur.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews