Bedrijfs logo van autobench.nl

Autobench.nl

Omschrijving bedrijf

Over Autobench.nl

Is autobench.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij autobench.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. autobench.nl is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in de subcategorie doe het zelf.

Waarom kiezen voor autobench.nl?

Je kiest voor autobench.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met autobench.nl

Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met autobench.nl..

Jouw ervaringen en review over autobench.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij autobench.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over autobench.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt autobench.nl overzichzelf?

Autobench.nl Een autobench is dé uitkomst om honden veilig te vervoeren. De hond kan niet naar voren springen zoals dat kan als een hond los in de achterbak zit en ook voor de hond is het veilig dat hij bij een ongeluk niet door de auto kan vliegen, zoals een autogordel voor het baasje. Daarnaast is de bekleding veilig van de tanden van de hond bij langere ritten. Daarnaast voldoet een autobench aan de wetgeving voor het vervoer van trouwe viervoeters in Europa. Oftewel, een autobench is veiliger voor hond en mens, en houdt de auto schoon. Autobench.nl heeft al sinds 2012 een ruim assortiment autobenches. Tevens staat op autobench.nl een keuzehulp om te begeleiden in welke bench in de auto past en welk formaat voor de hond geschikt is. Interessant voor consumenten
  • Voor 16:00 uur besteld is vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Persoonlijk advies: chatfunctie en showroom
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews