Bedrijfs logo van anwb camping

Anwb camping

1.13

2 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Anwb camping
Jaarlijks gaan er 4 miljoen Nederlanders op vakantie met een tent of camping en dat is dan ook een van de populairste soort vakanties die je je kan bedenken. Geen verre oord, geen strand, maar gewoon een camping vakantie met alle faciliteiten die je nodig hebt voor jou en je gezin of misschien zelfs met een vriendengroep. Wanneer je op zoek bent naar een van de gaafste ervaringen op het gebied van vakanties met de camping dan ben je bij ANWB Camping op het juiste adres. Maar waarom zou je in dit geval niet zelf je vakantie met de camping organiseren? Waarom nu juist gebruik maken van ANWB Camping? Op deze pagina lees je alle reviews, ervaringen en klachten van klanten die gebruik hebben gemaakt van de service van ANWBCamping.nl voor een vakantie met de camper. Heb jij zelf een goede of juiste minder goede ervaring en wil je je beoordeling achterlaten voor andere mensen om te lezen? Wil je met een klacht geholpen worden omdat je er niet uit komt met de klantenservice van ANWB Camping? Laat het ons dan weten!

ANWB Camping Review

De ANWB staat bekend om de wegenwacht, maar de ANWB is meer dan dat. Want in samenwerking met partners kan je via ANWB Camping ook een vakantie boeken en dat voornamelijk naar campings in het binnen- en buitenland. We hoeven dus verder eigenlijk niet veel te zeggen over hoe betrouwbaar ANWB Camping is, want de ANWB is wat dat betreft een goede partner en biedt een goede service aan wanneer je een vakantie wil boeken. Het enige waar je op zal moeten letten is dat reserveringen alleen geannuleerd kunnen worden bij de campings zelf. Iedere camping heeft zo haar eigen voorwaarden en deze zal je dan ook goed door moeten nemen om er zeker van te zijn dat je tevreden bent over de kosten die verbonden zijn aan het annuleren van jouw vakantie. ANWB Camping biedt daarnaast een vakantie aan in talloze landen en talloze plaatsen, waardoor je eigenlijk altijd wel een ideale camping kan vinden voor jouw vakantie.

ANWBCamping Campings (Binnenland & Buitenland)

Nederland, Belgie, Frankrijk, Italie, Oostenrijk, Duitsland & Spanje - Dit zijn de mogelijkheden die ANWB Camping biedt qua campings in het binnen- en buitenland. Van Limburg tot aan de Ardennen, van Cote D'azur tot Costa Brava. Er zijn onwijs veel mogelijkheden waaruit je kan kiezen en het is daardoor steeds belangrijker geworden om reviews door te nemen om te weten wat het beste bij jou zal passen. Kortom: er zijn talloze mogelijkheden, alleen moet je nu nog bekijken wat het beste bij jou zal passen.

ANWB Camping Klachten

We snappen maar al te goed dat je geen kat in de zak wilt kopen en het is daardoor enorm belangrijk om reviews te bekijken. Dat geldt dus ook voor betrouwbare websites zoals de ANWB Camping website. Je kan door de klachten precies zien hoe de vakantie is gelopen en hoe de servic eromheen precies werkt. Zo weet je precies bij de eerste keer dat je een vakantie wilt boeken wat je kan verwachten en hoe je het boeken van dit soort vakanties aan kan pakken. Heb jij een klacht en wil je dit laten weten aan andere mensen? Of heb jij juist een klacht waar je hulp bij nodig hebt om het op te lossen? ReviewDesk helpt je maar al te graag. Laat op deze pagina je klacht achter.

ANWB Camping Reservering (annuleren)

Via ANWB Camping kan je wel reserveren, maar je kan niet direct via de website een reservering annuleren. Hiervoor zal je direct contact op moeten nemen met de camping waar je hebt gereserveerd. Het kan zijn dat iedere camping andere voorwaarden stelt voor het annuleren van reserveringen en het kan daardoor dus zo zijn dat er kosten zijn verbonden aan het annuleren van jouw vakantie. Wanneer je wilt boeken via ANWBCamping.nl dan is dat mogelijk door de stappen te volgen via de website.

ANWB Camping Klantenservice

Kom je er niet uit met jouw reservering of heb je een reservering geplaatst en heb je daar wat vragen over? De klantenservice van ANWB Camping staat altijd voor jou klaar om je te helpen bij een vraag, opmerking of het geven van meer informatie over de mogelijke reserveringen die je kan maken. Hoe kan je contact opnemen met de klantenservice? Dat kan als volgt:

Via email: [email protected]
Via telefoon: 088-2692222 (lokaal tarief)
Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

ANWB Camping reviews en ervaringen

Heb jij in een van de campings van ANWB Camping gelegen? Wat vond je er van en wat vond je juist wel leuk en niet leuk aan de ANWB Camping vakantie? Deel je review met ons! Van de ligging van de camping tot aan de faciliteiten tot aan de afhandeling van de klantenservice van ANWBCamping.nl als je contact met ze hebt gehad. We willen graag van jou weten wat jouw ervaringen zijn van jouw ANWB Camping vakantie. Plaats jouw beoordeling of klacht op deze pagina!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Laura -

Review

Probeerde een stacaravan te reserveren, moest hele bedrag betalen, is meteen afgeschreven, toen kreeg ik een melding dat de reservering mislukt is. Hoe krijg ik nu mijn geld terug???

Claudia V -

Review

Ik dacht makkelijk een camping (kampeerplaats) te boeken via de ANWB ipv de eigen Franse Website. Via ANWB was het iets duurder (20 euro voor een week maar was bereid dat te betalen voor het gemak...) Ik had me de 20 euro kunnen besparen. Na boeking kreeg ik een bevestiging en betaallink. Helaas werkte de betaallink voor de aanbetaling niet. Oplossing van de ANWB was zelf contact opnemen met de Franse Camping. Waarom boeken via ANWB? Na een email en nog een telefoontje, geholpen door eindelijk een vriendelijke klantenservice medewerkster. En uiteindelijk gelukt. Meteen maar de rest betaald ipv over 6 weken. Inmiddels 2 emails van de camping ontvangen dat ik 2e termijn niet heb betaald. Ruim 380 euro is niet ontvangen. Terwijl ik dit 6 weken geleden wel heb betaald via de link van de ANWB Zelf maar contact opgenomen met de camping en afschrijfbewijs per mail gestuurd. Helaas heeft de camping er geen weinig begrip voor. Zij hebben het geld niet ontvangen. Ik moet met spoed betalen anders is mijn reservering alsnog weg. Wat een service. In het weekend is ANWB niet bereikbaar en camping heeft er geen boodschap aan. En ik kan weer bellen en mailen. Volgend jaar niet meer.