Bedrijfs logo van france comfort

France comfort

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over France comfort

Is france comfort betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij france comfort? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of france comfort een goede en betrouwbare site is. france comfort is actief in de categorie reizen en vakanties en verder ook te vinden in campings en vakantiehuizen.

Waarom kiezen voor france comfort?

Je kunt gerust bij france comfort bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met france comfort

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van france comfort.

Jouw ervaringen en review over france comfort

Hoe heb je het bestellen bij france comfort site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of france comfort een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt france comfort overzichzelf?

De villa’s, bungalows en chalets, die veelal gelijkvloers zijn, zijn uitgerust met een vaatwasser, wasmachine, magnetron, flatscreen tv en wifi. deze accommodaties liggen in een toeristische omgeving met veel fraaie bezienswaardigheden. daarnaast zijn er veel gezellige dorpjes met terrasjes, marktjes en restaurantjes zodat toeristen kunnen genieten van alles wat frankrijk te bieden heeft. de vakantieparken van francecomfort zijn gevestigd nabij uitgestrekte wijngaarden waar u uiteraard ook wijn kunt proeven.

in de omgeving van de luxe vakantieparken liggen veel bekende plaatsen als sarlat, rocamadour, st. cirq-lapopie, bergerac, cahors maar ook attractieparken en pretparken als puy du fou en futuroscope. in de nabije omgeving van de parken is er bovendien volop mogelijkheid tot golf. de recreatiemeren in de omgeving hebben vaak watersportmogelijkheden met een strand. vanaf sommige vakantieparken is het mogelijk een dag naar de middellandse zee (bijv. narbonne, canet, collioure, argeles, agde, valras) of naar de atlantische kust (bijv. la rochelle, ile de ré, olonne) met haar heerlijke stranden en gezellige terrasjes te gaan. De villa’s, bungalows en chalets, die veelal gelijkvloers zijn, zijn uitgerust met een vaatwasser, wasmachine, magnetron, flatscreen TV en WiFi. Deze accommodaties liggen in een toeristische omgeving met veel fraaie bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er veel gezellige dorpjes met terrasjes, marktjes en restaurantjes zodat toeristen kunnen genieten van alles wat Frankrijk te bieden heeft. De vakantieparken van FranceComfort zijn gevestigd nabij uitgestrekte wijngaarden waar u uiteraard ook wijn kunt proeven.

In de omgeving van de luxe vakantieparken liggen veel bekende plaatsen als Sarlat, Rocamadour, St. Cirq-Lapopie, Bergerac, Cahors maar ook attractieparken en pretparken als Puy du Fou en Futuroscope. In de nabije omgeving van de parken is er bovendien volop mogelijkheid tot golf. De recreatiemeren in de omgeving hebben vaak watersportmogelijkheden met een strand. Vanaf sommige vakantieparken is het mogelijk een dag naar de Middellandse zee (bijv. Narbonne, Canet, Collioure, Argeles, Agde, Valras) of naar de Atlantische kust (bijv. La Rochelle, Ile de Ré, Olonne) met haar heerlijke stranden en gezellige terrasjes te gaan.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews