Bedrijfs logo van chalet.nl

Chalet.nl

5.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Chalet.nl
Wintersport is een van de leukste vakanties van het jaar. Heerlijk naar de sneeuw, op de latten staan en na een dagje intensief skiën of snowboarden, bijkomen onder het genot van een lekker biertje of een ander drankje. Hoe kies je een goede wintersportaanbieder? Is Chalet.nl een goede aanbieder? Lees op deze pagina alles over Chalet.nl, zoals het aanbod, annuleringsvoorwaarden, contactmogelijkheden, ervaringen en reviews met Chalet.nl. Ontdek op deze pagina of Chalet.nl betrouwbaar is.

Chalet.nl wintersport aanbod

Het skigebied waar Chalet.nl opereert bevind zich in de volgende landen: Italie, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. De lijst is te uitgebreid om hier te vermelden en wil je weten wat alle skigebieden zijn, raadpleeg de site van Chalet.nl. Populaire skigebieden zijn:
  • Wintersport Les Trois Vallées
  • Wintersport Les Arcs / Paradiski
  • Wintersport Zillertal
  • Wintersport Zell am See / Kaprun
  • Wintersport Les Deux Alpes
Populaire skidorpen zijn:
  • Wintersport Königsleiten
  • Wintersport Zell am See
  • Wintersport Val Thorens
  • Wintersport Châtel
  • Wintersport Les Menuires

Chalet.nl review

Het enorm uitgebreide aanbod skigebieden, de meerdere awards die Chalet.nl gewonnen heeft, de betrokkenheid met hun reizigers maakt het voor ons lastig om Chalet.nl niet aan te bevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare reis aanbieder. Het enige wat ons tegenvalt zijn de annuleringsvoorwaarden. Als je annuleert betaal je namelijk altijd een deel van de reissom. Zie hoofdstuk annuleren, onderaan deze pagina.

Chalet.nl betrouwbaar?

Chalet.nl is al langere tijd actief als wintersport aanbieder. In de tijd dat ze online actief zijn, is er weinig slechte publiciteit te vinden over de aanbieder. Ook is het een reisaanbidder die betrokken is bij haar reizigers, dat blijkt ook uit het feit dat ze tijdens de reis 24 uur per dag bereikbaar zijn voor noodgevallen. Deze wintersport aanbieder heeft meerdere Zoover reis awards gewonnen.

Reservering Chalet.nl annuleren?

Moet je onverhoopt je vakantie annuleren, dan is het goed om te weten dat dit de annuleringsvoorwaarden zijn van Chalet.nl. Annuleer je 7 dagen voor vertrek dan betaal je de volledige reissom. Hoe eerder je annuleert hoe meer je van de reissom terugkrijgt. Annuleer je 43 dagen voor vertrek dan betaal je 30% van de reissom. Gratis annuleren is niet mogelijk.

Contact met Chalet.nl

Heb je een vraag of opmerking of wil je informeren naar de reis die je geboekt hebt via Chalet.nl? Neem dan contact op met hen via email op [email protected] of op telefoonnummer 0348 - 43 46 49. Adresgegevens van Chalet.nl zijn: Wipmolenlaan 3, 3447 GJ, te Woerden.

Chalet.nl reviews en ervaringen

Heb jij een wintersport reis geboekt via Chalet.nl? Hoe heb je dat ervaren? Wij lezen graag jouw ervaringen met Chalet.nl! Laat je review, ervaring of klacht achter en help toekomstige wintersporters om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Chalet.nl een betrouwbare wintersport aanbieder is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews