Bedrijfs logo van camping de berenkuil

Camping de berenkuil

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Camping de berenkuil
Als we iets hebben geleerd tijdens de corona crisis dan is het wel dat Nederland onwijs mooie plekken kent en dat we nog te weinig hebben gezien van alle natuur en alle leuke plekken in Nederland en dat is zonde. Zo ook in Drenthe (specifiek: Grolloo), waar Camping De Berenkuil jou kan verblijden met een van de leukste vakanties die je ooit gehad zal hebben. Naast de natuur, kan je ook nog eens genieten van de leuke activiteiten en alle faciliteiten die worden aangeboden op Camping De Berenkuil. Maar wat is de ervaring met Camping De Berenkuil? Was de accommodatie goed? Was het kindvriendelijk? Alle reviews over Camping de Berenkuil kan je op deze pagina lezen. Heb je zelf al ervaring gehad met deze camping? Dan kan je je recensie / beoordeling ook op deze pagina achterlaten voor anderen.

Camping De Berenkuil ervaring

Vlakbij Assen en Groningen, mooi natuurgebied, een recreatieprogramma, prijzen inclusief wifi, elektra en douchen, meer dan 25 speeltuinen, speelvijver met speelstrand, zwembad met waterspeeltuin en nog talloze andere voordelen wanneer je je vakantie boekt bij Camping De Berenkuil. Je kan het zo gek bedenken en je kan het vinden bij deze plek en dat maakt het dat dit de ideale vakantieplek is waar je wel eens naartoe zal moeten gaan. Het is niet voor niets dat meer dan 1000 mensen deze camping hebben beoordeeld met een 8,8. Camping De Berenkuil is betrouwbaar en levert wat ze zeggen. Mocht daar iets in veranderen dan zullen we deze pagina updaten met de laatste nieuwtjes.

Camping De Berenkuil review, wat is jouw ervaring?

Heb je zelf al eens een boeking gedaan bij Camping De Berenkuil? Dan ben jij de ideale persoon om jouw ervaring / beoordeling achter te laten op deze pagina. Jij zou ons meer kunnen vertellen over hoe de faciliteiten zijn bevallen en hoe je kinderen deze camping hebben ervaren (als je met kinderen op vakantie bent gegaan). En hoe was de accommodatie? Was het een vakantie om niet meer te vergeten of wil je juist het tegenovergestelde laten weten aan de mensen die nadenken om een vakantie te boeken in Grolloo? We horen graag wat jouw ervaring is met deze camping zodat iedereen weet of Camping De Berenkuil echt de vakantie is die je niet meer vergeet (zoals dat op de website staat).
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews