Bedrijfs logo van afspraakloket.nl

Afspraakloket.nl

2.75

2 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Afspraakloket.nl
AfspraakLoket is een bureau die je kan helpen met het vernieuwen en aanvragen van verschillende officiƫle documenten zoals een paspoort of ID kaart. Ook ontvang je een herinnering wanneer je identiteitsbewijs dreigt te verlopen. Hoe weet je of je met een betrouwbare partij zaken doet? Het is namelijk wel zo dat je persoonlijke gegevens moet verstrekken om gebruik te maken van AfspraakLoket. Lees daarom goed de reviews over hen.

Kosten van AfspraakLoket

Het aanmaken van een account en het ontvangen van de herinneringen is kosteloos. Er worden alleen kosten in rekening gebracht wanneer zij een afspraak maken namens jou. De kosten voor het inplannen van een afspraak bedragen 9.95 EUR.


Gemaakte afspraak annuleren of wijzigen

Wil je een afspraak annuleren? Dat kan maar dan worden de kosten niet vergoed. Het is daarom verstandiger om de afspraak te verzetten. Om te annuleren kun je een mail sturen naar [email protected] en om te verzetten kun je een mail sturen naar [email protected].

Contact opnemen met AfspraakLoket

Ze zijn helaas niet telefonisch te bereiken. Je kunt enkel via email contact opnemen, dat is mogelijk op [email protected]


Adres AfspraakLoket

Stationsweg Oost 281d 3931 ER Woudenberg

Reviews AfspraakLoket, wat is jouw ervaring?

Heb jij een afspraak gemaakt via AfspraakLoket? Hoe is dat bevallen en hoe heb je de service ervaren? Beveel je AfspraakLoket aan? Jouw review is waardevol, neem daarom de tijd om je ervaring te delen met ons. Op die manier ontdekken we of AfspraakLoket een betrouwbare site is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Anoniempje -

Review

De site is gelukkig al een tijdje offline. Deze site voldoet niet aan de AVG regels, lekt persoonsgegevens en verbindt kosten aan diensten die gratis zijn. Laat je niet oplichten door dit soort praktijken! Het is altijd gratis om een afspraak te maken bij jouw eigen gemeente voor aanvragen of verlengen van ID, paspoort, rijbewijs en talloze andere zaken.

Stefan -

Review

Account gemaakt, vlot te doen. Afspraak zelf gemaakt omdat de kosten niet noodzakelijk waren.