Algemene beoordeling

4.5

Service beoordeling

5.0

Kwaliteit beoordeling

5.0

Prijs beoordeling

3.0

Levering beoordeling

5.0

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van AfspraakLoket.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://afspraakloket.nl/. De reviews zijn gestorteerd op meest behulpzaam, je kunt stemmen als een review nuttig is, zo helpen we elkaar een betere keus te maken!

(1) Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Laatst bijgewerkt: 26-09-2020

AfspraakLoket is een bureau die je kan helpen met het vernieuwen en aanvragen van verschillende officiΓ«le documenten zoals een paspoort of ID kaart. Ook ontvang je een herinnering wanneer je identiteitsbewijs dreigt te verlopen. Hoe weet je of je met een betrouwbare partij zaken doet? Het is namelijk wel zo dat je persoonlijke gegevens moet verstrekken om gebruik te maken van AfspraakLoket. Lees daarom goed de reviews over hen.

Kosten van AfspraakLoket

Het aanmaken van een account en het ontvangen van de herinneringen is kosteloos. Er worden alleen kosten in rekening gebracht wanneer zij een afspraak maken namens jou. De kosten voor het inplannen van een afspraak bedragen 9.95 EUR.


Gemaakte afspraak annuleren of wijzigen

Wil je een afspraak annuleren? Dat kan maar dan worden de kosten niet vergoed. Het is daarom verstandiger om de afspraak te verzetten. Om te annuleren kun je een mail sturen naar [email protected] en om te verzetten kun je een mail sturen naar [email protected].

Contact opnemen met AfspraakLoket

Ze zijn helaas niet telefonisch te bereiken. Je kunt enkel via email contact opnemen, dat is mogelijk op [email protected]


Adres AfspraakLoket

Stationsweg Oost 281d 3931 ER Woudenberg

Reviews AfspraakLoket, wat is jouw ervaring?

Heb jij een afspraak gemaakt via AfspraakLoket? Hoe is dat bevallen en hoe heb je de service ervaren? Beveel je AfspraakLoket aan? Jouw review is waardevol, neem daarom de tijd om je ervaring te delen met ons. Op die manier ontdekken we of AfspraakLoket een betrouwbare site is!

id kaart gemeente

Service: 5, Kwaliteit: 5, Prijs: 3, Levering: 5

Beveelt AfspraakLoket.nl aan πŸ‘
Account gemaakt, vlot te doen. Afspraak zelf gemaakt omdat de kosten niet noodzakelijk waren.

Review geplaatst door Stefan - 17 dagen geleden

Plaats je review over AfspraakLoket.nl

Zou je AfspraakLoket.nl aanbevelen

Andere bedrijven uit categorie algemeen

Veel gestelde vragen over afspraakloket.nl

Is afspraakloket.nl betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over afspraakloket.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 4.5.

Waar is afspraakloket.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector algemeen.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar AfspraakLoket.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de algemeen categorie.