Expert.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van expert.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.expert.nl.

Wat vind je van expert.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over expert.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

expert.nl Review

Is expert.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij expert.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. expert.nl is actief in de categorie elektronica en technologie en verder ook te vinden in de subcategorie computers en telefoons.

Waarom kiezen voor expert.nl?

Je kunt gerust bij expert.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met expert.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van expert.nl.

Jouw ervaringen en review over expert.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij expert.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over expert.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt expert.nl overzichzelf?

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. drie kernwaarden waarmee expert van toegevoegde waarde is in de huidige markt. het zit in het dna van expert om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. dat doet expert met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. en dankzij 140 winkels door heel nederland en een landelijke webwinkel is expert altijd vertrouwd dichtbij. dat maakt expert uniek. elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. of dat nu plezier, gemak of beide is, dankzij experts persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service. Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de huidige markt. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. Dat doet Expert met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Dat maakt Expert uniek. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, dankzij Experts persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

Waarom kiezen voor expert.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over expert.nl

Is expert.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over expert.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is expert.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector elektronica en technologie en in de subcategorieën: computers en telefoons beeld en geluid

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar expert.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor expert.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.