Transferwise

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van transferwise. Lees de reviews en bezoek de website https://transferwise.com/nl.

Wat vind je van transferwise?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over transferwise

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

transferwise Review

De missie van TransferWise is om meer transparantie te krijgen in de financiële markt, voor mensen zonder grenzen. Ze brengen zo weinig mogelijk kosten in rekening en informeren je over de kosten vooraf. TransferWise is een online bank waar je een gratis betaalrekening en betaalpas kunt aanvragen. Werk je veel in het buitenland of reis je voor langere periodes in het buitenland, dan kan een account bij TransferWise een goed idee zijn. Hoe weet je of de TransferWise rekening ook voor jou een goede keuze is? Lees reviews van klanten op Reviewdesk.nl. Wij verzamelen onafhankelijke klanten reviews zodat jij weet of TransferWise betrouwbaar is.

TransferWise review

Met de TransferWise betaalrekening, ook wel een borderless rekening met MasterCard betaalplas, kun je in ruim 40 soorten vreemde valuta overboeken. Je ontvangt een bijbehorende debit card van MasterCard. Hiermee kun je alleen betalen op plekken waar ze MasterCard accepteren en je betaalt in de lokale valuta waardoor je geen kosten betaald. Wat je uitgeeft met je MasterCard wordt direct vanaf je rekening afgeschreven. In Nederland kun je niet altijd MasterCard gebruiken. Bij tankstations en grotere winkelketens kan het steeds meer. Je kunt wel je TransferWise rekening opwaarderen via een iDeal betaling. Omdat TransferWise volledig online opereert, hebben ze een beperkte telefonische beschikbaarheid voor eventuele vragen of problemen. Hou daar dus rekening mee, mocht je waarde hechten aan persoonlijk telefonisch contact. Het gebruiksgemak van de web app en van de telefonische app zijn groot, waardoor je met plezier een betaling doet.

TransferWise diensten

TransferWise is bekend geworden als het goedkopere alternatief voor internationale bankoverboekingen. De transparante inzage in kosten is voor veel gebruikers interessant. Daarmee is de overboeking hun belangrijkste dienst. Tussen consumenten en bedrijven wordt nog wel onderscheid gemaakt. Zo is het voor bedrijven duurder om TransferWise te gebruiken.

Voordelen TransferWise

  • Gratis betaalrekening en betaalpas
  • Geld opnemen of overmaken is in vreemd valuta goedkoper dan bij een traditionele bank
  • Een rekening is eenvoudig en snel online geopend
  • Transparant inzicht in kosten


Contactgegevens

Vanwege de focus op online is TransferWise niet een traditionele bank met een telefoonnummer en daardoor is TransferWise telefonisch niet bereikbaar. Je kunt hen wel contacteren via het email adres [email protected].


TransferWise adres gegevens

Tea Bldg, 6th The, 56 Shoreditch High St, London E1 6JJ, Verenigd Koninkrijk


Reviews TransferWise, wat is jouw ervaring?

Heb jij via TransferWise geld overgemaakt naar een vriend of familielid in het buitenland? Waren er kosten gerekend en zo ja, hoeveel? Of is het allemaal vlekkeloos verlopen en heb je zonder kosten een internationale overboeking gedaan?


Heb je goede of slechte ervaringen met de MasterCard van TransferWise?

Jouw review over TransferWise is ontzettend belangrijk. Dankzij jou review kunnen we potentiële klanten van TransferWise informeren over de betrouwbaarheid van TransferWise.

Waarom kiezen voor transferwise?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-12-2021

Veel gestelde vragen over transferwise

Is transferwise betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over transferwise. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is transferwise actief?

Dit bedrijf is actief in de sector financiele diensten en in de subcategorieën: (be)sparen en betalen

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar transferwise te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actiecodes voor transferwise 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.