Clicky

Vipio

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van vipio. Lees de reviews en bezoek de website https://www.vipio.com/nl.

Wat vind je van vipio?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over vipio. Dit bedrijf is actief in de sector reizen en vakanties en in de subcategorieën: campings en vakantiehuizen hotels

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over vipio

Rick

Dramatische dieselboot

Bedroevend slechte organisatie als er iets niet lekker loopt. Ontlopen hun verantwoordelijkheid aan alle kanten en gaan meteen in het defensief. Nooit meer via boeken! Binnenkort meer over te zien in AVRO TROS Radar!

1 jaar geleden gepost

Gemma

Omega Saunaboot in Bodegraven via Waterbed Enzo

Vipio is een soort marktplaats en doet niet aan after sales of service. Dus als de verhuurder het goed doet, superfijn!! Alleen wij hebben 2 nachten in een saunaboot geboekt die zelfvoorzienend (groen) zou zijn en zijn na 1 nacht weggevlucht i.v.m. een vreselijke diesellucht (hoezo groen denk je dan, maar blijkbaar moet er vaak een aggregaat aan omdat het toch niet zelfvoorzienend genoeg is). Ondanks meteen contact te hebben opgenomen met de verhuurder is het niet tot een constructief gesprek en oplossing gekomen. Slotsom: 400 euro lichter, een slapeloze nacht in een penetrante diesellucht verder en de 2e nacht niet gebruikt want ja, die diesellucht hing er nog en zat inmiddels overal in. Geen enkele follow-up van de verhuurder (behalve defensief) en als klap op de vuurpijl kunnen we ook de review niet plaatsen op Vipio "want de boeking is geannuleerd".. Alleen niet door ons! Blijkbaar door de verhuurder die daarmee weet dat er geen review meer geplaatst kan worden. Een enorm sneue vertoning en reden om absoluut niet meer via Vipio te boeken. Als het goed gaat dan is alles makkelijk, maar als het een keer mis gaat dan sta je in de kou.

1 jaar geleden gepost

Roel

Overnachting

Wij hadden via Vipio geboekt bij de watertoren in middelburg voor bijna 1000 euro voor 2 nachten. De overnachting was een grote ellende. De watertoren was vies, en heb daar geen oog dicht gedaan doordat er de hele nacht spots branden. Heb nog een waslijst wat er niet klopte, maar Vipio was niet van plan om te helpen tot een oplossing te komen. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en als je hun voorwaarden (achteraf) leest heb je geen poot om op te staan. Ze staan nergens voor in. Kortom, NIET BOEKEN VIA VIPIO!

1 jaar geleden gepost

Jim

overnachting amsterdam

heerlijk genoten

over 1 year geleden gepost

Jojanneke

Luxe cottage met disign bad Amstelveen

Midweek in huisje nr 52 Pluspunten: We waren enthousiast bij binnenkomst over de inrichting. Fijne sfeer en chille inrichting, netjes verzorgt. Keuken volledig ingericht en ook in de badkamer alles aanwezig. Heerlijk bad en heerlijke douche. Fijn slaapvertrek, goed bed. Lokatie goed te bereiken en eigen parkeerplaats. Minpunten: In de badkamer is de staande spiegel kapot aan 1 kant. Op de wc hangen flinke spinneraggen. Wat echt de aandacht nodig heeft zijn de keukensappen end die tussen het keukenblok en het doucheglas zitten. Echt heel vies om te zien! Flink lopen stoeien met de kranen in de badkamer. Daarnaast hangt er regelmatig een putlucht in de badkamer. Zoals telefonisch gemeld aan Vipio, doen alle centrale lampen het niet, op de badkamer en wc na. Host zou gebeld worden, maar uiteindelijk zelf gebeld met host om te horen te krijgen dat dit probleem bekend is. Het centrale systeem werkt niet, daarom hangen de lichtsnoeren er... Dit vind ik echt niet kunnen. Of je maakt het of je vervangt 't, maar nu dwing je je gasten continu in gedempt licht te verblijven. Hang iig een briefje op dat het defect is, zodat gasten niet eerst een half uur staan te proberen, moeten gaan bellen, niet teruggebeld worden, nogmmaals moeten bellen om te horen dat 't een bekend probleem is. Om 't luxe gevoel hoog te houden zou ik de eettafel opknappen of vervangen. Bij een midweek zou ik misschien 2 grote handdoeken aanbieden pp. Het is een gehorig huisje, maar dat kon bij ons de pret niet drukken. Geen stofzuiger/ bezem aanwezig. We hebben ondanks al deze punten een heerlijke midweek gehad!

over 1 year geleden gepost

Linda

Luxe strandhuis aan het water incl bootje

Reserveren eenvoudig, duidelijke site. Kon me geen leuker en beter verblijf voorstellen. Puur genieten op unieke plek. aanrader!

over 1 year geleden gepost

Bettina

Overachting kado gegeven

Heel erg tevreden want we hebben dit als verassing gekocht voor een bevriend stel. Zij hebben het heerlijk gehad en ik ben blij dat ik hen dat kado heb kunnen doen. Dankjullie wel!

over 1 year geleden gepost

Bob S.

Uniek overnachten in een levensgrote sixpack

Erg goed bevallen, makkelijk en duidelijk te reserveren

over 1 year geleden gepost