Bedrijfs logo van hetschinkel.nl

Hetschinkel.nl

Omschrijving bedrijf

Over Hetschinkel.nl

Veluwecamping 't Schinkel is een kindvriendelijke camping gelegen in Hoenderloo, midden op de Veluwe. Deze camping staat bekend als het "Kinderkoninkrijk" vanwege de vele faciliteiten voor kinderen en families. De camping biedt diverse verblijfsmogelijkheden, waaronder ruime kampeerplaatsen van minimaal 100m², comfortabele bungalows en unieke overnachtingen in de befaamde DrakenEieren.

Op Veluwecamping 't Schinkel is er voor ieder wat wils. Voor de rustzoekers zijn er ruime velden en buiten de schoolvakanties is het een oase van rust. Voor de avonturiers zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Zo is er een Hofvijver met een gave waterglijbaan waar u een verfrissende duik kunt nemen. Daarnaast kunt u genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant "De Smulschuur".

De ligging van de camping is ideaal voor het verkennen van de Veluwe. Op slechts 15 minuten afstand vindt u de beste attracties van de Veluwe. Of u nu te voet, met de fiets of per auto de omgeving wilt verkennen, vanaf 't Schinkel zijn de mooiste, leukste en gezelligste plekjes goed bereikbaar.

Naast de diverse verblijfsmogelijkheden en faciliteiten biedt Veluwecamping 't Schinkel ook speciale arrangementen aan voor een onvergetelijke vakantie op de Veluwe. Het vakantieseizoen van 2023 is succesvol afgesloten en met trots kan gemeld worden dat er een nieuw sanitairgebouw gereed is voor gebruik.

Kortom, Veluwecamping 't Schinkel is de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen en avontuurlijke vakantie op de Veluwe. Of u nu wilt kamperen, een bungalow wilt huren of in een DrakenEi wilt overnachten, op deze camping voelt jong en oud zich snel thuis. Kom genieten van een vorstelijk verblijf en maak de mooiste herinneringen op Veluwecamping 't Schinkel in Hoenderloo.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews