Bedrijfs logo van geldshop

Geldshop

Omschrijving bedrijf

Of je nou je huis wil verbouwen, een goede opleiding wil volgen of die nieuwe auto wil aanschaffen middels een financiering, voor deze en vele andere zaken kun je terecht bij Geldshop.nl. Je bent vrij om zelf te bepalen waar je het geld voor leent, het is echter wel verstandig om de leenvorm aan te passen bij het doel. Zo kun je voorkomen dat je met een restschuld blijft zitten en wellicht vallen er fiscale voordelen te behalen. Lees op deze pagina de werkwijze van Geldshop, contact mogelijkheden, review, ervaringen met Geldshop.

Geldshop review

Geldshop biedt leningen aan tegen een lage rente en je ontvangt van meerdere aanbieders een offerte. Via de site kun je kiezen uit verschillende soorten financieringen, zoals een persoonlijke lening, doorlopend krediet, hypotheek aanvraag of een reguliere verzekering. Het begint meestal met een offerte aanvraag. Zodra je hebt aangegeven welke behoefte en wensen je hebt, denk aan: type lening, looptijd, leenbedrag en leendoel; berekend Geldshop.nl het maandbedrag. Mocht je twijfelen over welke lening het beste bij je past, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Geldshop.

Hoe werkt Geldshop?

Geldshop is een one stop shop. Met 1 aanvraag krijg je toegang tot de meeste aanbiedingen in de markt. Je hoeft dus niet bij meerdere partijen de aanvraag opnieuw in te dienen. Hiermee bespaar je tijd, administratie, stress en heb je altijd de meest actuele scherpe aanbiedingen!

BKR en lenen bij Geldshop

Met een BKR codering is het niet mogelijk om geld te lenen bij Geldshop. In sommige gevallen wordt er een uitzondering gemaakt wanneer de BKR codering is hersteld.

Verantwoord lenen

Geld lenen kost geld, ja ook bij Geldshop. Daarom is het advies, kun je de aankoop uitstellen? Dan is sparen een beter idee! Je betaald geen rente over het bedrag en bent goedkoper uit. Het enige nadeel is dat je die nieuwe aankoop even moet uitstellen.

Contact met Geldshop

Wil je contact opnemen met Geldshop? Zie hieronder de contactmogelijkheden. Via whatsapp kun je ook advies opvragen en de klantenservice bereiken, je kunt een chat bericht sturen naar: 06 - 36 221 498 Liever telefonisch contact? Dat is mogelijk via telefoonnummer 088 - 828 22 22. Geldshop is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9 tot 21 uur, en vrijdag van 9 tot 17.30 uur. Mocht je de voorkeur hebben voor e-mail, het e-mail adres is [email protected].

Bezoekadres

Laan van Oversteen 20 2289CX Rijswijk Nederland

Overige gegevens

KvK: 10.04.13.84 AFM: 12.004.993 Kifid: 300.002.388


Geldshop reviews, wat is jouw ervaring?

Heb jij een financiering aangevraagd bij Geldshop? Hoe is dat gegaan en hoe heb je dat ervaren? Ging de aanvraag soepel en kreeg je een goed aanbod van kredietverstrekkers? Laat jouw review achter via het review formulier, met jouw review help je toekomstige klanten die een financiering zoeken. Reviewdesk.nl verzamelt reviews en ervaringen over Geldshop. Dankzij alle reviews krijgen wij een goed beeld van de betrouwbaarheid van Geldshop als kredietverstrekker.

Bedrijfs reviews