Bedrijfs logo van om | nieuwe energie

Om | nieuwe energie

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Om | nieuwe energie

Om | nieuwe energie is een energiecollectief dat zich richt op het stimuleren van de energietransitie in Nederland. Het doel van het collectief is om heel Nederland zo snel mogelijk over te laten gaan van grijze stroom naar 100% duurzame stroom uit eigen buurt. Het collectief heeft geen winstoogmerk, waardoor hoe meer energie zij leveren, hoe meer zij terug kunnen geven aan het verlagen van jouw rekening en aan duurzame projecten in jouw buurt.

Om | nieuwe energie is al 7 jaar het groenste energiecollectief van Nederland. Het collectief werkt samen met tientallen lokale coöperaties in heel Nederland om lokaal opgewekte, 100% duurzame energie voor lokale gebruikers beschikbaar te maken. Hierdoor kan je als klant kiezen voor een coöperatie als energieleverancier van duurzame, lokaal opgewekte energie uit jouw eigen buurt.

Het collectief biedt verschillende diensten aan om energie te besparen en je woning te verduurzamen. Zo kan je als klant bijvoorbeeld deelnemen aan verschillende zonne- en windprojecten om op deze manier bij te dragen aan de opwekking van groene energie. Daarnaast biedt het collectief ook verschillende bespaartips aan om je energieverbruik te verduurzamen.

Voor zakelijke klanten biedt om | nieuwe energie ook verschillende mogelijkheden aan om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland. Zo kan je als bedrijf direct duurzaam worden door lokaal opgewekte groene energie af te nemen. Daarnaast biedt het collectief ook ondersteuning aan gemeentes en bedrijven om direct energie in te kopen op de handelsbeurs EPEX/APX.

Het collectief is ook actief in het verduurzamen van evenementen, bedrijfsfeesten en festivals. Hierbij wordt duurzaamheid op een leuke manier zichtbaar gemaakt.

Als klant van om | nieuwe energie kan je ook profiteren van slim laden. Dit houdt in dat je elektrische auto groener en goedkoper kan worden opgeladen. Daarnaast kan je ook meedoen aan het zelfleveringsprogramma, waarbij je als gemeente of bedrijf direct je energie kan inkopen op de handelsbeurs EPEX/APX.

Het collectief heeft een gebruiksvriendelijke website waar je gemakkelijk je maandbedrag kan berekenen. Door je postcode, huisnummer, type woning en verbruik in te vullen krijg je een indicatie van je maandbedrag. Daarnaast kan je op de website ook terecht voor veelgestelde vragen en nieuws over aanbiedingen, ontwikkelingen en tips.

Om | nieuwe energie heeft duizenden klanten die bewust hebben gekozen voor energie van het collectief. Het collectief heeft een goede reputatie en wordt positief beoordeeld door haar klanten. Het is een betrouwbare en duurzame energieleverancier die zich inzet voor een energieneutraal Nederland.

Als je ook wilt bijdragen aan een energieneutraal Nederland en gebruik wilt maken van duurzame, lokaal opgewekte energie uit je eigen buurt, dan is om | nieuwe energie een goede keuze. Het collectief biedt verschillende mogelijkheden aan om energie te besparen en je woning te verduurzamen en heeft een goede reputatie onder haar klanten.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews